Most érkezett: erőszakos rablótámadás volt a debreceni plázában

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Most érkezett: erőszakos rablótámadás volt a debreceni plázában

Egy pénzváltó alkalmazottait rabolta ki három férfi Debrecen egyik bevásárlóközpontjának parkolójában hétfő délelőtt - közölte a rendőrség.

Az alkalmazottaktól elvették a náluk lévő készpénzt, majd negyedik társukkal együtt elmenekültek a helyszínről - írta a police.hu. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportja megkezdte az elkövetők felkutatását. Az MTI információi szerint a rablás Debrecen belvárosában, a Fórum bevásárlóközpont parkolójában történt.

A Cívishír információi szerint a bűncselemény az első emeleti parkolószinten történt. A pénzt szállító munkatárs feltehetően egy első emeleti pénzváltóból hozhatott el pénzt, amikor megtámadták. A rendőrök nagy erővel keresik a tetteseket, a dolgot könnyítheti, hogy a Fórumban számos biztonsági kamera működik. A rendőrség megerősítette a rablótámadás tényét. A lap nem hivatalosan úgy értesült, hogy a támadónak sikerült valamennyi pénzt elvinnie.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bűnügy

rablás

debrecen