Most érkezett: erőszakos rablótámadás volt a debreceni plázában

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Most érkezett: erőszakos rablótámadás volt a debreceni plázában

Egy pénzváltó alkalmazottait rabolta ki három férfi Debrecen egyik bevásárlóközpontjának parkolójában hétfő délelőtt - közölte a rendőrség.

Az alkalmazottaktól elvették a náluk lévő készpénzt, majd negyedik társukkal együtt elmenekültek a helyszínről - írta a police.hu. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportja megkezdte az elkövetők felkutatását. Az MTI információi szerint a rablás Debrecen belvárosában, a Fórum bevásárlóközpont parkolójában történt.

A Cívishír információi szerint a bűncselemény az első emeleti parkolószinten történt. A pénzt szállító munkatárs feltehetően egy első emeleti pénzváltóból hozhatott el pénzt, amikor megtámadták. A rendőrök nagy erővel keresik a tetteseket, a dolgot könnyítheti, hogy a Fórumban számos biztonsági kamera működik. A rendőrség megerősítette a rablótámadás tényét. A lap nem hivatalosan úgy értesült, hogy a támadónak sikerült valamennyi pénzt elvinnie.

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bűnügy

rablás

debrecen