Most érkezett: erőszakos rablótámadás volt a debreceni plázában

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Most érkezett: erőszakos rablótámadás volt a debreceni plázában

Egy pénzváltó alkalmazottait rabolta ki három férfi Debrecen egyik bevásárlóközpontjának parkolójában hétfő délelőtt - közölte a rendőrség.

Az alkalmazottaktól elvették a náluk lévő készpénzt, majd negyedik társukkal együtt elmenekültek a helyszínről - írta a police.hu. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportja megkezdte az elkövetők felkutatását. Az MTI információi szerint a rablás Debrecen belvárosában, a Fórum bevásárlóközpont parkolójában történt.

A Cívishír információi szerint a bűncselemény az első emeleti parkolószinten történt. A pénzt szállító munkatárs feltehetően egy első emeleti pénzváltóból hozhatott el pénzt, amikor megtámadták. A rendőrök nagy erővel keresik a tetteseket, a dolgot könnyítheti, hogy a Fórumban számos biztonsági kamera működik. A rendőrség megerősítette a rablótámadás tényét. A lap nem hivatalosan úgy értesült, hogy a támadónak sikerült valamennyi pénzt elvinnie.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bűnügy

rablás

debrecen