Ilyen szuperautókat gyártanak Kecskeméten: mutatjuk a képeket!

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen szuperautókat gyártanak Kecskeméten: mutatjuk a képeket!

Idén harmadszor indult el sikeres sorozatgyártás a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában: a CLA Coupé és a CLA Shooting Brake után most az első Mercedes-AMG Performance modellek gördültek le a gyártószalagról. A Mercedes-AMG A 45 4MATIC+, a Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé és a Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake modellek egyszerre kerültek gyártósorra, amelyekből mindegyik S-verzióként is kapható lesz. Mindhárom Mercedes-AMG Performance modell kizárólag Kecskeméten készül, és az első autók mindegyike a különben csak opcionálisan elérhető AMG aerodinamikai- csomaggal lett felszerelve.

Minden új széria indulása komoly előkészületet igényel. Most, az AMG típusok esetében sem volt ez másként. Az előkészületek a kecskeméti gyárban már 2018-ban megkezdődtek, szorosan együttműködve az AMG-vel, azért, hogy már a gyártószalagról elsőként leguruló AMG-modellek is a megszokott Mercedes-Benz csúcsminőségben készüljenek.

– mondta Christian Wolff gyárigazgató.

Hónapokon keresztül képezték a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. gyártásban résztvevő munkatársakat az AMG-modelleknél alkalmazott egyedi munkafolyamatokra, az összeszerelő üzemben található tanulószigeteken – olvasható a Mercedes-Benz közleményében.

Az AMG-modellek különleges formájú karosszériájának – mint például a szélesebb első sárvédő – előállítása és felszerelése kimondottan nagy szakmai hozzáértést igényel, mind a présüzemben, mind a karosszériaüzemben. A felületkezelő üzemben pedig egy új, innovatív fényezőrendszer további, különleges színek alkalmazására biztosít lehetőséget. Mindez teljesen új kihívást jelent a munkatársak számára, ugyanis számos új, különleges alkatrész is helyet kapott ezeken a modelleken.

Hazánkban 2019 első félévében több mint duplájára nőtt 2018 azonos időszakához képest a Mercedes-AMG modellek összértékesítése. Ebben szerepet játszott az is, hogy az érdeklődőket már két hazai Mercedes-AMG Performance Center várja, ahol speciálisan képzett, dedikált értékesítők szakmai tanácsai segítenek a megfelelő modell kiválasztásában.

Címlapi kép és fotók: Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kecskemét

mercedes-benz

mercedes-gyár

autó

autógyártás