Gigaberuházás Villányban: nagyot fejleszt a Bock Borászat

HelloVidék   
  Megosztom
Gigaberuházás Villányban: nagyot fejleszt a Bock Borászat

Újabb jelentős beruházás kezdődött Villányban, a Bock Borászatnál. A fejlesztés célja a szőlőborok minőségének fokozása, a termékkínálat szélesítése, illetve új, az eddigieknél is magasabb presztí­zsű csúcsborok piacra vitele - írja a bama.hu.

A portál szerint a Bock Borászat Kft. villányi telephelyén egy olyan komplex beruházás kezdődött, melynek keretében két új termékvonal bevezetésére is sor kerül a bortermelési és palackozási tevékenységhez feldolgozó eszközök beszerzése mellett. A fejlesztéssel nemcsak az itt termelt borok minőségének fokozása, hanem a termékkínálat szélesítése is jár. Elindul a szőlőlégyártás is, valamint a liofilizált (hidegen szárított) gyümölcstermékek előállítása, továbbá a korábbiaknál is magasabb presztízsű csúcsborok piacra vitele is elkezdődik.

Két régi álmunk valósul meg az új üzem felépülésével és az új technológiák bevezetésével. A Bock borok iránti érdeklődés hazánkban és külföldön is növekszik, aminek a kielégítésére, illetve kínálatunk továbbfejlesztésére eddigi kapacitásaink már nem lennének elegendőek hosszabb távon. Emellett szívügyünk, hogy ne csak a borkedvelők élvezhessék termékeinket, ezért is vezettük be kékszőlőmagból készült táplálkozás-kiegészítőinket még 2018-ban. Ezt az egészséges élelmiszerekre fókuszáló portfóliót szeretnénk tovább bővíteni a villányi szőlőlé és liofilizált – hidegen szárított – gyümölcstermékek gyártásával hamarosan felépülő új üzemünkben

– mondta Bock József a projekt nyitórendezvényén. Az új üzem több mint 3700 négyzetméter alapterületű lesz, a helyszínen pedig egy időkapszula is elhelyezésre került. Az új feldolgozóüzemet a föld alá helyezik, mellyel az időjárás viszontagságaitól védik meg a termékeket.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bor

szőlő

villány

beruházás

fejlesztés

építés

építkezés

bock