Na végre! Nagyon fontos autóút épülhet Magyarországon

HelloVidék   
  Megosztom
Na végre! Nagyon fontos autóút épülhet Magyarországon

Közbeszerzési felhívás jelent meg az M86 autóút Körmend (M80) - Szombathely-Zanat kelet (M86) közötti engedélyezési tervdokumentációjának és tanulmánytervének elkészítésére.

Megjelent a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. által közzétett nyílt tenderfelhívás az uniós közbeszerzési közlönyben az M86 autóút tanulmánytervének és engedélyezési tervdokumentációjának elkészítésére. A felhívás szerint a közbeszerzés nyertesének 22 hónapja lesz a feladat elvégzésére. A felhívás a teljes kritériumrendszert tartalmazza, az ajánlatokat 2019. december 20. délelőtt 9 óráig lehet benyújtani.

A tervezett gyorsforgalmi új nyomvonalon kiépülő 2x2 sávos szakasza 26 kilométer hosszú lesz, az irányokat fizikailag el fogják választani. Az új nyomvonal az M80-M86 és a 8-86 számú főutak között található csomópontból indul majd ki.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

út

autóút

építés

felhívás

közbeszerzés