Gigaberuházás Komáromban: erre ment el 1,6 milliárd forint

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás Komáromban: erre ment el 1,6 milliárd forint

Az élelmiszeripari csomagolóanyagokat gyártó Lászlópack Kft. átadta az 1,6 milliárd forintos beruházással épült új üzemcsarnokát Komárom határában.

László József tulajdonos elmondta, a 4300 négyzetméteres új üzemcsarnokkal a gyár alapterülete háromszorosára bővült. A társaság havonta 200 tonna alapanyagot dolgozott fel, az új létesítmény átadásával 15 százalékkal bővül a kapacitás.

A Lászlópack Kft. hajlékony alapanyagra, műanyagra és papírra nyomtatja élelmiszeripari termékek csomagolását. Az innen kikerülő csomagolóanyag 20 százalékát exportálják Ausztriába, Németországba, Romániába, Szlovákiába és a volt jugoszláv tagállamokba. A késztermék nagyobb része tekercs formájában hagyja el a gyárat.

A vállalkozás jogelődje 1996-ban alakult, élelmiszeripari csomagolóanyag gyártással, csomagolóanyag forgalmazással foglalkoztak. Mára a cég meghatározó szerepet tölt be a magyarországi flexo nyomdák és feldolgozó üzemek között. Az itt alkalmazott technológia a mélynyomtatás színvonalához közelít. A Lászlópack Kft. 88 főt foglalkoztató magyar tulajdonú, családi vállalkozás. A társaság árbevétele 2017-ben meghaladta a 3,2 milliárd forintot, 2018-ban elérte a 3,5 milliárd forintot.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

komárom

beruházás

fejlesztés

bővítés

gazdaság

élelmiszeripar

csomagolóipar