Ilyen képzés még nem indult vidéki egyetemen: ez lesz az új slágerszak?

MTI   
  Megosztom
Ilyen képzés még nem indult vidéki egyetemen: ez lesz az új slágerszak?

Új egyetemi szakirányú továbbképzés indul kutatási és innovációs menedzserek képzésére a Budapesti Corvinus Egyetemen és a Pannon Egyetemen az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) szakmai támogatásával - jelentették be sajtótájékoztatón, Budapesten.

Birkner Zoltán, a NKFIH elnöke hangsúlyozta: olyan szakembergárdát kívánnak képezni, amely érti az egyetemi kutatás teljes világát, továbbá a vállalati innováció folyamatát, és megkeresi a két terület csatlakozási pontjait.

"A jövő felsőoktatásának kulcsszavai: verseny, minőség, teljesítmény és siker. Az ország társadalmi jólétéhez ugyanis csak a minőségi oktatáson keresztül vezet az út, egészséges innovációs környezet megteremtésével" - tolmácsolta Horváth Zita felsőoktatásért felelős helyettes államtitkárnak a bejelentéssel kapcsolatos nyilatkozatát Birkner Zoltán.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

egyetem

pannon egyetem

oktatás

felsőoktatás

szakirányú továbbképzés

szak