85 milliárdos fejlesztést ígérnek: ezt kapják idén a vidéki nagyvárosok

MTI   
  Megosztom
85 milliárdos fejlesztést ígérnek: ezt kapják idén a vidéki nagyvárosok

Folytatódik a 2015-ben elkezdett Modern Városok Program, amiben 23 város: Békéscsaba, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Érd, Győr, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém és Zalaegerszeg vesz részt.

Idén is folytatódik a Modern Városok Program, a vidéki nagyvárosok fejlesztése. A 2015-ben indított Modern Városok Program keretében összesen 4000 milliárdos városfejlesztés valósul meg, ebből

A programban összesen 23 városban, Békéscsabán, Debrecenben, Dunaújvárosban, Egerben, Érden, Győrben, Hódmezővásárhelyen, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pécsett, Salgótarjánban, Sopronban, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen zajlanak gazdasági, ipari, közlekedési, egészségügyi, oktatási, kulturális, sport és egyéb fejlesztések.

2019-ben is újabb színháznak, uszodának, iskolának, ipari parkoknak, egészségügyi és turisztikai intézményeknek örülhettek a magyar nagyvárosok lakói.

A magyar kormány célja a programmal, hogy a 23 megyei jogú város magasabb életminőséget tudjon biztosítani a helyi lakosságnak, a fejlesztésekkel az érintett települések pedig nemcsak lokális, hanem regionális jelentőséggel is bírjanak.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vízkereszt

népszokás

hagyomány