Itt az időpont: eddig válthatják be a nyugdíjasok a rezsiutalványokat

MTI   
  Megosztom
Itt az időpont: eddig válthatják be a nyugdíjasok a rezsiutalványokat

Már 18 milliárd forint értékben váltottak be rezsiutalványt a nyugdíjasok, ami a tavaly december 20-áig kézbesített utalványok csaknem 80 százaléka.

Októberben használták fel a legtöbb rezsiutalványt csekkbefizetéseknél a postákon: az összes utalvány egyharmadát. Így már 18 milliárd forint értékben váltották be a december 20-áig kézbesített 7,5 millió utalványt.

A postai beváltási statisztikák alapján minden hónapban 4. és 11. között váltják be a legtöbbet, mivel a csekkek befizetési határideje általában erre az időszakra esik.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

rezsi

rezsiutalvány

nyugdíjas

csekk

posta