Itt az időpont: eddig válthatják be a nyugdíjasok a rezsiutalványokat

MTI   
  Megosztom
Itt az időpont: eddig válthatják be a nyugdíjasok a rezsiutalványokat

Már 18 milliárd forint értékben váltottak be rezsiutalványt a nyugdíjasok, ami a tavaly december 20-áig kézbesített utalványok csaknem 80 százaléka.

Októberben használták fel a legtöbb rezsiutalványt csekkbefizetéseknél a postákon: az összes utalvány egyharmadát. Így már 18 milliárd forint értékben váltották be a december 20-áig kézbesített 7,5 millió utalványt.

A postai beváltási statisztikák alapján minden hónapban 4. és 11. között váltják be a legtöbbet, mivel a csekkek befizetési határideje általában erre az időszakra esik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

rezsi

rezsiutalvány

nyugdíjas

csekk

posta