Nagyot lépett a debreceni BMW: erre a pozícióra vette fel első dolgozóit a gyár

HelloVidék   
  Megosztom
Nagyot lépett a debreceni BMW: erre a pozícióra vette fel első dolgozóit a gyár

Már hét munkatársa van a jövőbeni debreceni BMW-gyárnak, amelynek építési munkálatai tavasszal kezdődnek. Az első helyeket nem meglepő módon a humán erőforrás területén töltötték be - írja a Világgazdaság.

Az oldal információi szerint már hét munkatársa van a BMW jövőbeni debreceni gyárának. Nem meglepetés, hogy a tavaly szeptemberben bejegyzett BMW Manufacturing Hungary Kft. első munkavállalói a humán erőforrás és a humánerőforrás-marketing területén töltöttek be helyeket, hogy ezáltal legyen aki a későbbiekben felveszi az embereket a különböző pozíciókra.

A leszerződött alkalmazotta Debrecenben, illetve Münchenben töltik képzési idejüket. A jövővel kapcsolatban kiderült, hogy mivel a gyárépítés első munkálatai tavasszal kezdődnek, így kezdetben a szakértői és a menedzseri munkakörök betöltése a cél. Ahogy korábban írtuk a terv az, hogy ezer embert foglalkoztassanak a gyárban, majd idővel talán bővítésre is lehet számítani.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

bmw

bmw gyár

debrecen

autó

autóipar