Nagyot lépett a debreceni BMW: erre a pozícióra vette fel első dolgozóit a gyár

HelloVidék   
  Megosztom
Nagyot lépett a debreceni BMW: erre a pozícióra vette fel első dolgozóit a gyár

Már hét munkatársa van a jövőbeni debreceni BMW-gyárnak, amelynek építési munkálatai tavasszal kezdődnek. Az első helyeket nem meglepő módon a humán erőforrás területén töltötték be - írja a Világgazdaság.

Az oldal információi szerint már hét munkatársa van a BMW jövőbeni debreceni gyárának. Nem meglepetés, hogy a tavaly szeptemberben bejegyzett BMW Manufacturing Hungary Kft. első munkavállalói a humán erőforrás és a humánerőforrás-marketing területén töltöttek be helyeket, hogy ezáltal legyen aki a későbbiekben felveszi az embereket a különböző pozíciókra.

A leszerződött alkalmazotta Debrecenben, illetve Münchenben töltik képzési idejüket. A jövővel kapcsolatban kiderült, hogy mivel a gyárépítés első munkálatai tavasszal kezdődnek, így kezdetben a szakértői és a menedzseri munkakörök betöltése a cél. Ahogy korábban írtuk a terv az, hogy ezer embert foglalkoztassanak a gyárban, majd idővel talán bővítésre is lehet számítani.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

bmw

bmw gyár

debrecen

autó

autóipar