Megérkeztek a kereskedésekbe az új Suzukik: ennyiért vehetsz új Vitarát, S-Crosst

hvg.hu   
  Megosztom
Megérkeztek a kereskedésekbe az új Suzukik: ennyiért vehetsz új Vitarát, S-Crosst

A kereskedésekbe nemrégiben meg is érkeztek az első új Vitarák, melyeket kívülről a módosított fényszóróról, illetve a hátsó Hybrid logóról a legegyszerűbb megismerni. Az esztergomi autószalonokba a legújabb hazai gyártású Suzukik már megtekinthetők, a hibrid Vitara mellett az új SX4 S-Crosst is.

Ahogy a portál írja itthon már 4,99 millió forinttól meg is vásárolhatjuk a lágy hibrid hajtáslánccal felszerelt új Suzuki Vitarát. De tovább is mehetünk és választhatjuk az autó legjobban felszerelt változatát is 7,01 millió forintos alapárért.

Ezt az új technikát ültették át a szintén esztergomi gyártású SX4 S-Crossban is, amely ugyan 50 ezer forinttal drágább a Vitaránál, vagyis a lágyhibrid új változat indulóára 5,04 millió forint. Az új Suzukik Zöld rendszámot ugyan nem kaphatnak, de a fogyasztásuk és CO2-kibocsátásuk az új technikának köszönhetően számottevően csökkent.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

suzuki

vitara

sx4 s-cross

hibrid

hibrid autó

esztergom

autógyár

autógyártás