Megérkeztek a kereskedésekbe az új Suzukik: ennyiért vehetsz új Vitarát, S-Crosst

hvg.hu   
  Megosztom
Megérkeztek a kereskedésekbe az új Suzukik: ennyiért vehetsz új Vitarát, S-Crosst

A kereskedésekbe nemrégiben meg is érkeztek az első új Vitarák, melyeket kívülről a módosított fényszóróról, illetve a hátsó Hybrid logóról a legegyszerűbb megismerni. Az esztergomi autószalonokba a legújabb hazai gyártású Suzukik már megtekinthetők, a hibrid Vitara mellett az új SX4 S-Crosst is.

Ahogy a portál írja itthon már 4,99 millió forinttól meg is vásárolhatjuk a lágy hibrid hajtáslánccal felszerelt új Suzuki Vitarát. De tovább is mehetünk és választhatjuk az autó legjobban felszerelt változatát is 7,01 millió forintos alapárért.

Ezt az új technikát ültették át a szintén esztergomi gyártású SX4 S-Crossban is, amely ugyan 50 ezer forinttal drágább a Vitaránál, vagyis a lágyhibrid új változat indulóára 5,04 millió forint. Az új Suzukik Zöld rendszámot ugyan nem kaphatnak, de a fogyasztásuk és CO2-kibocsátásuk az új technikának köszönhetően számottevően csökkent.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

suzuki

vitara

sx4 s-cross

hibrid

hibrid autó

esztergom

autógyár

autógyártás