Döbbenetes, ahogy ledőlt az ország 6. legnagyobb építménye: videón a mai robbantás

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes, ahogy ledőlt az ország 6. legnagyobb építménye: videón a mai robbantás

Egy igazi szocialista szimbólum vált ma semmivé a Borsod megyei Sajókeresztúr határában, ahol délután felrobbantották az ország 6. legmagasabb építményét.

Az egykori Borsodi Ércelőkészítő Mű közel 100 méteres ipari kéményének robbantását több sajtóorgánum és magánszemély is megörökítette, ezeket gyűjtötte alább egy csokorba a HelloVidék. A kémény bontása egyik fontos lépése annak, hogy rekultiválják a területet, ahol egy modern ipari parkot kívánnak majd létrehozni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kémény

ipari kémény

robbantás

bontás

ipar