Döbbenetes, ahogy ledőlt az ország 6. legnagyobb építménye: videón a mai robbantás

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes, ahogy ledőlt az ország 6. legnagyobb építménye: videón a mai robbantás

Egy igazi szocialista szimbólum vált ma semmivé a Borsod megyei Sajókeresztúr határában, ahol délután felrobbantották az ország 6. legmagasabb építményét.

Az egykori Borsodi Ércelőkészítő Mű közel 100 méteres ipari kéményének robbantását több sajtóorgánum és magánszemély is megörökítette, ezeket gyűjtötte alább egy csokorba a HelloVidék. A kémény bontása egyik fontos lépése annak, hogy rekultiválják a területet, ahol egy modern ipari parkot kívánnak majd létrehozni.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kémény

ipari kémény

robbantás

bontás

ipar