Döntöttek: hétfőtől az esztergomi Suzuki-gyár is leáll

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Döntöttek: hétfőtől az esztergomi Suzuki-gyár is leáll

Az esztergomi Suzuki is a gyártás leállítása mellett döntött. Az autógyártó bejelentése szerint a koronavírus járvány terjedésének növekvő kockázata miatt most a munkatársaik egészségének és biztonságának védelme a legfontosabb. Bíznak abban, hogy hamarosan minden visszaállhat a korábban megszokott működésre.

A Magyar Suzuki Zrt. vezetése is a gyártás leállítása mellett döntött: 2020. március 23-tól április 3-ig. Az autógyártó bejelentése szerint a koronavírus járvány terjedésének növekvő kockázata miatt a munkatársaik egészségének és biztonságának védelme érdekében hozta meg a döntést a Magyar Suzuki Zrt.

Valamennyi munkatársunknak köszönjük a kialakult helyzet rugalmas és együttműködő kezelését. A Magyar Suzuki Zrt. folyamatosan elemzi, és értékeli a helyzetet, illetve minden további változásról haladéktalanul tájékoztatja az érintetteket

- írja a közlemény.

Az elmúlt napokban már több magyarországi autógyár is bejelentette a leállást. A szentgotthárdi Opel motorgyár és a győri Audi-gyár is leállította a termelést.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

suzuki

autó

autógyártás

koronavírus

járvány