Hasít a magyar autógyártás: megugrott az Audi Hungaria árbevétele

MTI   
  Megosztom
Hasít a magyar autógyártás: megugrott az Audi Hungaria árbevétele

Tavaly 1,184 milliárd euróval (414,6 milliárd forint) nőtt az Audi Hungaria Zrt. árbevétele 2018-hoz képest, így elérte a 8,561 milliárd eurót (2997,8 milliárd forint) - tájékoztatta a győri székhelyű vállalat csütörtökön az MTI-t.

Nyereségük azonban 85 millió euróval 355 millió euróra (124,3 milliárd forint) csökkent az előző év azonos időszakához képest.

Tavaly összesen 1 millió 968 ezer 742 motor készült Győrben, 14 ezer 441-gyel több, mint 2018-ban. A gyártósorról legördült járművek száma az előző évhez képest 64 ezer 817 darabbal, 164 ezer 817-re nőtt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

autóipar

autógyártás

audi