Szigorú döntés: a koronavírus miatt maximum 75-en vásárolhatnak egyszerre a békéscsabai piacon

HelloVidék   
  Megosztom
Szigorú döntés: a koronavírus miatt maximum 75-en vásárolhatnak egyszerre a békéscsabai piacon

Március 23-ától, hétfőtől egyszerre maximum 75-en tartózkodhatnak a békéscsabai piac vásárcsarnokában. Hogy ezt betartassák, a belépést és a bent tartózkodást ellenőrzik, szabályozzák. Belépésre csak a Trefort utcai és a Szabó Dezső utcai fotocellás ajtók, kilépésre pedig kizárólag a vásárcsarnok közepén lévő mechanikus ajtók használhatók - írja a beol.hu.

Ahogy a portál írja, szabályozzák a békéscsabai piacon tartózkodást. A piacot és vásárcsarnokot üzemeltető Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt. az alábbi ajánlásokat fogalmazta meg a bérlők, vásárlók megóvása érdekében:

  • A bérlők az elárusító standokon, helyeken az árut lehetőség szerint védjék be átlátszó vékony takaró fóliával.
  • Akadályozzák meg, hogy a vevők az árut fogdossák, válogassák, rakosgassák.
  • Tartsák be a higiéniai szabályokat, mint folyamatos, sűrű kézfertőtlenítés, gumikesztyű használat, pótlással.
  • Fizetéskor a bankkártyás fizetést részesítsék lehetőség szerint előnyben.
  • A bérlők a vonatkozó hatályos jogszabályokban foglaltak értelmében fokozott figyelemmel tartsák be az üzletükre vonatkozó nyitvatartási szabályokat.
  • A bérlők a standon kívül, a standhoz csatlakoztatva nem helyezhetnek el árut sem ládában, sem másmilyen formában.

A bent tartózkodók egészségének védelme érdekében a vevők lehetőség szerint a színes szalaggal megjelölt területen kívül tartózkodjanak vásárlás közben.

Az üzemeltető a vásárcsarnokban tartózkodók létszámát határozatlan időre 2020. március 23-án 0:00 órától maximum 75 főben határozza meg. Ennek betartása érdekében a belépést és a bent tartózkodást ellenőrzi, szabályozza. Ezen időszak alatt belépésre csak a Trefort utcai, illetve a Szabó Dezső utcai fotocellás ajtók használhatók. A csarnok közepén lévő két mechanikus ajtó csak kilépésre használható.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

békéscsaba

piac

kijárási tilalom

rendelet