Koronavírus: részlegesen leáll a Bosch-gyár Hatvanban

24.hu   
  Megosztom
Koronavírus: részlegesen leáll a Bosch-gyár Hatvanban

A részleges leállást kollektív szabadság kiadással és az éves munkaidőkereten belüli munkaóra áthelyezéssel akarják megoldani. A magyarországi Bosch csoport többi termelő kapacitása egyelőre változatlanul működik.

A Robert Bosch Elektronika Kft. hatvani gyárában március 21-től átmeneti időszakra fokozatosan csökkentik a termelést, írja a 24.hu a cég közlésére hivatkozva. A részleges leállást kollektív szabadság kiadással és az éves munkaidőkereten belüli munkaóra áthelyezéssel akarják megoldani.

A magyarországi Bosch-csoport más telephelyein, ahol a munkafolyamatokat távolról is végezni tudják a cég alkalmazottai, biztosítják az otthoni munkavégzést. A magyarországi Bosch csoport többi termelő kapacitása egyelőre változatlanul működik.

A telephelyeken minden hatósági rendelkezést betartunk és tovább szigorítottuk a belépés szabályait is. Kollégáink közül csak azok mehetnek be a lokációkra, akiknek jelenléte feltétlenül szükséges a munkavégzéshez, akik tünetmentesek, illetve akiknél a fertőzés terjedésének szempontjából nincs azonosítható kockázati tényező. A hét minden munkanapján elérhető üzemorvosi szolgálatot biztosítunk, fokozottan ügyelünk a munkahelyek tisztaságára

- írták.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

bosch

gyár

hatvan