Döntött a kormány: bejelentették az gazdasági akcióterv újabb részleteit

MTI   
  Megosztom
Döntött a kormány: bejelentették az gazdasági akcióterv újabb részleteit

A cél az, hogy amennyi munkahelyet a vírus tönkretesz, annyi munkahelyet hozzunk létre - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn.

A kormányfő a gazdaságvédelmi intézkedéseket ismertetve kiemelte: egyszerre kell megküzdeni a járvánnyal és a gazdasági következményekkel, "menteni az emberéletet és gondoskodni a jövőről".

Most olyan gazdasági intézkedéseket kell hozni, amelyek átsegítenek az előttünk álló nehéz szakaszon, ezért kidolgoztunk egy gazdaságvédelmi akciótervet

- közölte.

Tíz év megfeszített és szívós munkával már éppen egyenesbe jöttünk, amikor a koronavírus-járvány megérkezett Európába és veszélybe sodorta mindazt, amiért eddig megdolgoztunk. A helyzet igazságtalan, nem tehetünk róla, de ez nem változtat azon, hogy komoly kihívással kell szembenéznünk

- mondta Orbán Viktor.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

orbán viktor

munkahely

koronavírus

koronavírus-járvány