A legfontosabb most a higiénia: újabb szigorításokat vetett be a Pick

HelloVidék   
  Megosztom
A legfontosabb most a higiénia: újabb szigorításokat vetett be a Pick

A munka megszervezése a szokásosnál nehezebb, sokan maradnak otthon gyerekükre vigyázni. Emellett az anyagok biztosítása is nagyobb erőfeszítést igényel, a nemzetközi közlekedés lelassult. A szárazáruk és a húskészítmények előállításának élelmiszer-biztonsági és higiéniai előírásai is szigorodtak - írja a delmagyar.hu.

A járványra tekintettel extra intézkedéseket vezettünk be, a legfontosabb, hogy a virucid hatású kézmosó és kézfertőtlenítő szerek már nemcsak az üzembe való belépéskor, hanem munka közben is rendelkezésre állnak

- magyarázta Heltai Lajos, termelési igazgatóhelyettes. Ahogy a portál írja, a szakember kitért arra is, hogy a hőmérők és hőkamerák biztosítják, hogy lázas munkavállalók ne léphessenek be a gyárba.

A termelési igazgatóhelyettes hozzátette, akik olyan területen dolgoznak, azonak megoldható, hogy otthonról végezzék a munkájukat. Azok, akiknek be kell járni, költségtérítés mellett használhatják saját gépjárművüket a munkába járáshoz, így nem kell igénybe venniük a tömegközlekedési eszközöket. Természetesen a fizikai dolgozók sem maradnak ki a sorból, feszített tempójukat bónusszal honorálják, emellett új munkaidőkeret-szabályozást vezettek be.

Kollégáink elkötelezetten, nagy erőfeszítéssel végzik munkájukat, büszkék vagyunk rájuk, hiszen csak így lehet folyamatos az ellátás. Hasonlókat tapasztalunk partnereink és beszállítóink részéről is, ez az összetartás segít átvészelnünk a nehéz időszakot

- emelte ki Sutka László vezérigazgató-helyettes.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pick

gyár

húsipar

koronavírus

koronavírus-járvány

szigorítás

intézkedés

pick szeged zrt

pick szeged