A legfontosabb most a higiénia: újabb szigorításokat vetett be a Pick

HelloVidék   
  Megosztom
A legfontosabb most a higiénia: újabb szigorításokat vetett be a Pick

A munka megszervezése a szokásosnál nehezebb, sokan maradnak otthon gyerekükre vigyázni. Emellett az anyagok biztosítása is nagyobb erőfeszítést igényel, a nemzetközi közlekedés lelassult. A szárazáruk és a húskészítmények előállításának élelmiszer-biztonsági és higiéniai előírásai is szigorodtak - írja a delmagyar.hu.

A járványra tekintettel extra intézkedéseket vezettünk be, a legfontosabb, hogy a virucid hatású kézmosó és kézfertőtlenítő szerek már nemcsak az üzembe való belépéskor, hanem munka közben is rendelkezésre állnak

- magyarázta Heltai Lajos, termelési igazgatóhelyettes. Ahogy a portál írja, a szakember kitért arra is, hogy a hőmérők és hőkamerák biztosítják, hogy lázas munkavállalók ne léphessenek be a gyárba.

A termelési igazgatóhelyettes hozzátette, akik olyan területen dolgoznak, azonak megoldható, hogy otthonról végezzék a munkájukat. Azok, akiknek be kell járni, költségtérítés mellett használhatják saját gépjárművüket a munkába járáshoz, így nem kell igénybe venniük a tömegközlekedési eszközöket. Természetesen a fizikai dolgozók sem maradnak ki a sorból, feszített tempójukat bónusszal honorálják, emellett új munkaidőkeret-szabályozást vezettek be.

Kollégáink elkötelezetten, nagy erőfeszítéssel végzik munkájukat, büszkék vagyunk rájuk, hiszen csak így lehet folyamatos az ellátás. Hasonlókat tapasztalunk partnereink és beszállítóink részéről is, ez az összetartás segít átvészelnünk a nehéz időszakot

- emelte ki Sutka László vezérigazgató-helyettes.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pick

gyár

húsipar

koronavírus

koronavírus-járvány

szigorítás

intézkedés

pick szeged zrt

pick szeged