Újabb cég döntött a járványügyi veszélyhelyzet miatt: fertőtlenítő gyártása kezdődik Győrben

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb cég döntött a járványügyi veszélyhelyzet miatt: fertőtlenítő gyártása kezdődik Győrben

A járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel gyorsan reagált a piaci igényekre a Graboplast, így folyékony fertőtlenítőszer gyártása kezdődik a napokban Győrben. A vállalat célja, nagy volumenben különböző kisebb kiszerelésű fertőtlenítő termékek gyártása a kereskedelem számára. A saját kutatás-fejlesztés eredményeként kifejlesztett hamarosan piacra kerülő kéz- és tárgyfertőtlenítőből, napi 50-80 ezer különböző kiszerelésben forgalomba kerülő termék gyártását tervezi a győri vállalat.

A járványügyi veszélyhelyzet miatt azt látjuk, hogy az önfertőtlenítő tulajdonságú burkolataink mellett, a különböző kiszerelésekben piacra kerülő folyékony, kéz- és tárgyfertőtlenítő termékekre is jelenleg hatalmas a piaci kereslet. A fertőtlenítőszert gél formátumban tervezzük gyártani, amely további kiegészítő termékünk lehet a járvány elleni védekezésnél használható speciális termékeink mellett. Az önfertőtlenítő padló- és falburkolatról, a vízhatlan tulajdonságú matraclepedők gyártásáról már tájékoztattuk a koronavírus járvány elleni küzdelemben a magyar kormány által felállított operatív törzset is

– adott tájékoztatást Jancsó Péter a Graboplast elnök-vezérigazgatója.

A vállalat néhány napja jelentette be, hogy saját kutatás-fejlesztése eredményeként piacra dobja önfertőtlenítő falburkolatát, amely a speciális felületkezelésnek köszönhetően vegyszer nélkül is képes lebontani a mikroorganizmusokat, így a vírusokat és baktériumokat. A speciális falburkolat mellett, a kialakításra kerülő járványkórházakban használható vízhatlan tulajdonságú matraclepedők gyártását is megkezdi a győri vállalat.

A piacra kerülő egyedülálló önfertőtlenítő tulajdonságú padló- és faltermékeink előnye, hogy olyan nagy felületeket lehet általa biztonságosabbá tenni, amelyek közösségi terekben, így kórházakban is gyakran több emberrel kerülnek érintkezésbe. A járványkórházakban a súlyosabb állapotú fekvőbetegek kezelésénél fontos szempont lehet az ágymatracok védelme, amelyre mi is megoldást tudunk már kínálni vízhatlan felületű matraclepedő alkalmazásával

– tette hozzá Jancsó Péter.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

kézfertőtlenítő

fertőtlenítő

győr

gyár