Lépett a Suzuki: még áprilisban újraindul a termelés Esztergomban

HelloVidék   
  Megosztom
Lépett a Suzuki: még áprilisban újraindul a termelés Esztergomban

Előreláthatóan április 27-én indítják el termelését egyműszakos munkarendben, miután minden korábbinál összetettebb egészségügyi biztonsági intézkedéseket vezettek be.

A Magyar Suzuki Zrt. minden korábbinál összetettebb egészségügyi biztonsági intézkedéseket vezetett be, így

- írta a vállalat közleményében. Ezzel párhuzamosan folyamatosan elemzik a piacok alakulását, figyelik az esetleges további belföldi és külföldi kormányzati intézkedéseket, amelyek tükrében hetente felülvizsgálják az indulás időpontját.

Azt írják, az elmúlt hetekben kialakították a lehető legbiztonságosabb munkakörülményeket munkatársaik számára. A kormányzati rendelkezések és az érintett hivatalos szervek által javasolt eljárási rendek figyelembevételével a vállalat átszervezte működési folyamatait annak érdekében, hogy minden tekintetben biztosítsa a megfelelő távolságtartást, valamint a különleges egészségügyi helyzethez igazodó teljes bel- és kültéri higiéniát.

valamint az otthoni munkavégzés és a külföldi utazások szabályozására is.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

suzuki

gyár

autógyár

autógyártás

koronavírus

koronavírus-járvány