Mentőöv a virágboltoknak: ezekre a napokra nyithatnak ki

24.hu   
  Megosztom
Mentőöv a virágboltoknak: ezekre a napokra nyithatnak ki

Három napra korlátozás nélkül kinyithatnak a virágboltok - írja a 24.hu.

Tegnap esti beszédében Orbán Viktor miniszterelnök beszámolt arról, hogyan zajlik majd hazánkban a korlátozások lazítása a következő hetekben. Ahogy a portál írja, beszámolt többek közt arról is, hogy mi vár a kávézókra, éttermekre, valamint a virágboltokra az elkövetkezendőkben.

Az anyák napjára tekintettel 2020. május 1-jén, 2-án és 3-án az elsősorban dísznövényt árusító üzlet (a továbbiakban: virágüzlet) korlátozás nélkül nyitva tarthat. A virágüzletben a teljes nyitvatartási idő alatt megengedett a tartózkodás és vásárlás

- áll a tegnap este megjelent rendeletben, ami a Magyar Közlönyben jelent meg.

A kijlölt napok után visszaáll a veszélyhelyzetre elrendelt általános szabály, vagyis utána, május 4. hétfőtől délután 3 óráig lehetnek nyitva az üzletek. Tovább részletek viszont a Magyar Közlöny későbbi számában olvashatók majd, hiszen ebben lesz leírva az is, hogy: pontosan milyen szabályok vonatkoznak majd Budapesten és agglomerációjára, valamint az ország más részeire, a virágüzletek hol lehetnek nyitva délután 3 után is.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

orbán viktor

bejelentés

virágbolt