Folytatódnak a tömeges leállások: újabb benzinkutak zárnak be

HelloVidék   
  Megosztom
Folytatódnak a tömeges leállások: újabb benzinkutak zárnak be

A több mint egy tucat bezárt Shell állomás után most újabb töltőállomások állíthatják le a működésüket. Május végén a Mol állomások egy része is bezár és lesz, ahol rövidített nyitva tartásra számíthatunk - írja a 24.hu.

A koronavírus-járvány előtti időszakhoz képest most 30-40 százalékkal kevesebbet tankolnak az emberek, de az osztrák határ mellett 80 százalékos a zuhanás. Ezért sorra zárnak be a benzinkutak.

A portál információi szerint a koronavírus-járvány előtti időszakhoz képest most 30-40 százalékkal kevesebbet tankolnak az emberek, ezért sorra zárnak be a benzinkutak. Korábban írtunk róla, hogy a Shell több töltőállomását is bezárta és többnél pedig rövidített nyitva tartást vezetett be. Az RTL Klub friss riportjából kiderült, hogy a Mol még több kút működését fogja leállítani.

Sok kúton eddig inkább a dolgozók szabadságoltatásával vagy rövidített munkaidő bevezetésével reagáltak arra, hogy visszaesett a bevétel. A Mol illetékese elmondta, hogy a kútjaik többségét vállalkozók üzemeltetik, ott is lehettek és lehetnek leépítések.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

benzinkút

töltőállomás

mol

bezár

koronavírus

koronavírus-járvány