Folytatódnak a tömeges leállások: újabb benzinkutak zárnak be

HelloVidék   
  Megosztom
Folytatódnak a tömeges leállások: újabb benzinkutak zárnak be

A több mint egy tucat bezárt Shell állomás után most újabb töltőállomások állíthatják le a működésüket. Május végén a Mol állomások egy része is bezár és lesz, ahol rövidített nyitva tartásra számíthatunk - írja a 24.hu.

A koronavírus-járvány előtti időszakhoz képest most 30-40 százalékkal kevesebbet tankolnak az emberek, de az osztrák határ mellett 80 százalékos a zuhanás. Ezért sorra zárnak be a benzinkutak.

A portál információi szerint a koronavírus-járvány előtti időszakhoz képest most 30-40 százalékkal kevesebbet tankolnak az emberek, ezért sorra zárnak be a benzinkutak. Korábban írtunk róla, hogy a Shell több töltőállomását is bezárta és többnél pedig rövidített nyitva tartást vezetett be. Az RTL Klub friss riportjából kiderült, hogy a Mol még több kút működését fogja leállítani.

Sok kúton eddig inkább a dolgozók szabadságoltatásával vagy rövidített munkaidő bevezetésével reagáltak arra, hogy visszaesett a bevétel. A Mol illetékese elmondta, hogy a kútjaik többségét vállalkozók üzemeltetik, ott is lehettek és lehetnek leépítések.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

benzinkút

töltőállomás

mol

bezár

koronavírus

koronavírus-járvány