Milliós beruházások: ezeket a vidéki üzleteit modernizálta a SPAR

HelloVidék   
  Megosztom
Milliós beruházások: ezeket a vidéki üzleteit modernizálta a SPAR

A kiskereskedelmi lánc üzletenként 243 millió forintot fordított két vidéki egységének korszerűsítésére. A beruházások során mindkét szupermarketet az aktuális fogyasztói igényeknek és technológiai trendeknek megfelelően korszerűsítették.

Közel félmilliárd forintból modernizálta nagyatádi és dunaföldvári szupermarketjeit a SPAR.

A helyiek és a vonzáskörzetben élő vásárlók érdekeit és igényeit is szem előtt tartja a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és ez alapján idén is folytatja a korábban épült üzletei felújítását. A célunk, hogy a vevőközönségünk számára mindenhol modern, kényelmes és otthonos vásárlási élményt kínáljuk. Így került sor a nagyatádi és a dunaföldvári áruházaink korszerűsítésére is. Az összesen 486 millió forintot kitevő beruházásoknak köszönhetően 36 kollégánknak is biztos megélhetést tudunk nyújtani

– mondta Maczelka Márk, kommunikációs vezető.

Nagyatád város és környékének lakói 2020. május 7-től kereshetik fel újra a szokott nyitvatartási időben a Korányi Sándor utca 21-23. szám alatti szupermarketet, amelyet 243 millió forintból korszerűsített a vállalat.

A frissített bejárati homlokzatú üzlet belső elrendezését megváltoztatták, így a tágabb térérzetet biztosító eladótérben új belsővel és új bútorzattal – állványokkal és polcokkal – találkozhatnak a vásárlók. A belső tér a SPAR legújabb koncepciója szerinti kialakítást kapott: áttekinthetőbb, praktikusabb pékáru polc fogadja a vevőket, amelyhez a kényelmesebb vásárlást elősegítő, alacsony bútorokkal berendezett zöldség-gyümölcs részlegen keresztül lehet eljutni. Az üzletbe új grillpultot és önkiszolgáló pénztárakat is telepítettek. A belső-somogyi fürdőváros korszerűsített üzletében – ahol 18 munkatárs gondoskodik a vásárlók kiszolgálásáról – csökkentett fogyasztású LED-lámpák és hűtők biztosítják az alacsony energiafelhasználást.

A Dunaföldvár belvárosi, Béke tér 7. szám alatti, szintén 243 millió forintból modernizált szupermarketet ugyancsak május 7-től vehette birtokába a vásárlóközönség.

Az átalakításnak köszönhetően a bejáratot megújították, az áruház eladóterét átalakították: az üzletbelsőbe új csemege-kiszolgálópult és látványpékség került, illetve egy új grillpult is helyet kapott az üzletben. A pékáru- és a zöldség–gyümölcs-részleget könnyebben áttekinthető, alacsony bútorokkal rendezték be. A vásárlókat önkiszolgáló pénztárgépek segítik, a színvonalas kiszolgálásukat 18 áruházi dolgozó látja el. A dunaföldvári fejlesztés során is érvényesültek a környezeti fenntarthatósági szempontok, a világítást energiatakarékos LED-technológiával oldották meg, és az új hűtőberendezések is kisebb fogyasztásúak.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

spar

üzlet

szupermarket

modernizálás

felújítás

beruházás

nagyatád

dunaföldvár