Féken lehet tartani a koronavírust? Ebben a három megyében úgy látszik, sikerül

MTI   
  Megosztom
Féken lehet tartani a koronavírust? Ebben a három megyében úgy látszik, sikerül

A legfrissebb adatok szerint Vas megyében található a legkevesebb, 14 koronavíruros fertőzött a megyék közül, de alig valamivel többen vannak Hevesben (16 fő), Békésben és Tolnában( 17-17 fő). A nyugati határszélen a határos megyékben eközben jóval több fertőzöttet tartanak nyilván: Győr-Moso-Sopronban 83, Veszprém megyében 60, míg Zalában 168 az igazolt Covid-19 fertőzöttek száma - írja a Privátbankár.

Ahogy a portál írja, ma reggelre, az országos adatokat tekintve 3263 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma, elhunyt 8 idős, krónikus - ezzel az elhunytak száma is emelkedett, az új adatokkal az ő számuk összesen 413 fő. Jó hír, hogy a kórházakból összesen már 933-an távoztak gyógyultan.

A betegek és elhunytak többsége továbbra is budapesti vagy Pest megyei, az operatív törzs jelentése szerint. Éppen ezért a törzs arra hívja fel a figyelmet, hogy:

Még tart a védekezés második szakasza. Ez nem a járvány végét jelenti, hiszen a vírus továbbra is terjed. Az a cél, hogy fokozatosan, szigorú menetrend szerint újraindítsák az életet és továbbra is elkerüljék a járvány "berobbanását". Ezért Budapesten és Pest megyében továbbra is életben marad a kijárási korlátozás, vidéken viszont új szabályok léptek életbe. Az egész országban továbbra is fontos a 1,5 méteres védőtávolság tartása, és az arc eltakarása a boltokban és tömegközlekedési eszközökön.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

vas megye

heves megye

békés megye

tolna megye

győr-moson-sopron megye

veszprém megye

zala megye