Ismét rohamosan drágul a benzin: ennyiért juthatunk most üzemanyaghoz

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét rohamosan drágul a benzin: ennyiért juthatunk most üzemanyaghoz

A koronavírus-járvány ideje alatt 100 forinttal csökkent az üzemanyagok ára, de az utóbbi két hétben ismét elindult az áremelkedés. Ma 8 forinttal drágult a benzin és hárommal a gázolaj átlagára - írja a 24.hu.

A portál információi szerint ma 8 forinttal drágult a benzin és hárommal a gázolaj, ami a koronavírus-járvány alatti durva csökkenés után már sorozatban a negyedik áremelés, így két hét alatt a benzin literjének ára 29, a gázolajé 11 forinttal nőtt.

A járvány alatt 100 forinttal csökkent az üzemanyagok ára, de az utóbbi időszakban megállt a nyersolaj világpiaci árának zuhanása.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

benzin

ár

drágulás