Kiderült, melyik megye húzta be a legtöbb pénzt: erre mennek el a súlyos milliárdok

MTI   
  Megosztom
Kiderült, melyik megye húzta be a legtöbb pénzt: erre mennek el a súlyos milliárdok

A nógrádi támogatások összege már meghaladja a 47,5 milliárd forintot, amivel a lakosságszámra vetítve Nógrád megyébe érkezett a legmagasabb TOP-támogatás.

Nógrád megye önkormányzata 1,2 milliárd forintot nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázatán, a pénzből hat településen valósulnak meg fejlesztések - közölte a megyei közgyűlés elnöke. Skuczi Nándor elmondta: az eredeti 41 milliárdos megyei TOP-keret felosztása után a keretemelésnek köszönhetően a térség újabb forrásokhoz jutott, így

amivel a lakosságszámra vetítve Nógrád megyébe érkezett a legmagasabb TOP-támogatás. A legújabb döntésnek köszönhetően az 1,2 milliárd forintból turisztikai fejlesztést valósíthat meg Cereden az Ars Longa Nonprofit Művészeti Egyesület, bölcsődét építhet Pásztó város és Mihálygerge község önkormányzata, megvalósíthatja a belterületi csapadékvíz elvezetésével kapcsolatos feladatait Mátramindszent és Becske önkormányzata, Szirák pedig az egészségügyi alapellátás infrastruktúráját fejlesztheti.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nógrád megye

támogatás

pályázat

fejlesztések