Kiderült, melyik megye húzta be a legtöbb pénzt: erre mennek el a súlyos milliárdok

MTI   
  Megosztom
Kiderült, melyik megye húzta be a legtöbb pénzt: erre mennek el a súlyos milliárdok

A nógrádi támogatások összege már meghaladja a 47,5 milliárd forintot, amivel a lakosságszámra vetítve Nógrád megyébe érkezett a legmagasabb TOP-támogatás.

Nógrád megye önkormányzata 1,2 milliárd forintot nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázatán, a pénzből hat településen valósulnak meg fejlesztések - közölte a megyei közgyűlés elnöke. Skuczi Nándor elmondta: az eredeti 41 milliárdos megyei TOP-keret felosztása után a keretemelésnek köszönhetően a térség újabb forrásokhoz jutott, így

amivel a lakosságszámra vetítve Nógrád megyébe érkezett a legmagasabb TOP-támogatás. A legújabb döntésnek köszönhetően az 1,2 milliárd forintból turisztikai fejlesztést valósíthat meg Cereden az Ars Longa Nonprofit Művészeti Egyesület, bölcsődét építhet Pásztó város és Mihálygerge község önkormányzata, megvalósíthatja a belterületi csapadékvíz elvezetésével kapcsolatos feladatait Mátramindszent és Becske önkormányzata, Szirák pedig az egészségügyi alapellátás infrastruktúráját fejlesztheti.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nógrád megye

támogatás

pályázat

fejlesztések