Rengeteg pénzt kaphatnak a vidéki idegenvezetők: így juthatnak a milliós összeghez

MTI   
  Megosztom
Rengeteg pénzt kaphatnak a vidéki idegenvezetők: így juthatnak a milliós összeghez

Egymillió forintig pályázhatnak támogatásra a vidéki idegenvezetők, mivel nagy szerepet vállaltak a turizmus újraindításában. Azok az idegenvezetők részesülhetnek támogatásban, akik 2019-től folyamatosan aktív munkavállalók voltak.

Nagy szerepet vállaltak a vidéki idegenvezetők a turizmus újraindításában, ennek köszönhetően pályázhatnak augusztus 7-ig egymillió forint összegig támogatásra. Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy az idegenvezetők a működési költség támogatásra postai úton pályázhatnak és a szükséges adatok a www.kisfaludyprogram.hu oldalon érhetik el.

Azok az idegenvezetők részesülhetnek támogatásban, akik 2019-től folyamatosan aktív munkavállalók voltak. A vidéki idegenvezetők fontos szerepet vállalnak a helyi értékek megismertetésében. Mint mondta, Magyarországon 15 ezer idegenvezető van, ebből becslések szerint négyezren főállásban végzik a tevékenységet, jelentős részük vidéken él.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

turizmus

idegenvezető

támogatás