Újabb iskolában bukkant fel a vírus: részleges digitális oktatásra állnak át Törökszentmiklóson

MTI   
  Megosztom
Újabb iskolában bukkant fel a vírus: részleges digitális oktatásra állnak át Törökszentmiklóson

Koronavírus-fertőzés miatt keddtől részben digitális oktatásra állt át a Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Kölcsey Ferenc Általános Iskolája Törökszentmiklóson - írta meg a szoljon.hu.

Ahogy a portál beszámolt róla, az intézmény kedd reggel adott ki közleményt a történtekkel kapcsolatban. Mint írják, az elmúlt napokban három igazoltan koronavírus-fertőzött pedagógusuk került karanténba.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Megyei Népegészségügyi Központ illetékeseivel, továbbá a fenntartóval egyeztetve az alábbi intézkedést hoztuk: harmadiktól a nyolcadik osztályos évfolyamig határozatlan ideig áttértünk a tantermen kívüli, digitális munkarendre. A tanári kar alsóbb évfolyamokon tanító tagjait azonnal tesztelték, közülük mindenkinek negatív lett az eredménye. Az első és második évfolyamokban, mivel nem volt vírusfertőzöttség gyanúja sem a pedagógusok, sem a diákok között, továbbra is normál keretek között folyik az oktatás

– áll a közleményben.

Mint írják, az épületet azóta fertőtlenítették, a szigorú járványügyi biztonsági protokollokat és a minisztérium által kiadott iránymutatásokat továbbra is követi az intézmény.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-fertőzés

koronavírus-fertőzött

koronavírus-járvány