Újabb iskolában bukkant fel a vírus: részleges digitális oktatásra állnak át Törökszentmiklóson

MTI   
  Megosztom
Újabb iskolában bukkant fel a vírus: részleges digitális oktatásra állnak át Törökszentmiklóson

Koronavírus-fertőzés miatt keddtől részben digitális oktatásra állt át a Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Kölcsey Ferenc Általános Iskolája Törökszentmiklóson - írta meg a szoljon.hu.

Ahogy a portál beszámolt róla, az intézmény kedd reggel adott ki közleményt a történtekkel kapcsolatban. Mint írják, az elmúlt napokban három igazoltan koronavírus-fertőzött pedagógusuk került karanténba.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Megyei Népegészségügyi Központ illetékeseivel, továbbá a fenntartóval egyeztetve az alábbi intézkedést hoztuk: harmadiktól a nyolcadik osztályos évfolyamig határozatlan ideig áttértünk a tantermen kívüli, digitális munkarendre. A tanári kar alsóbb évfolyamokon tanító tagjait azonnal tesztelték, közülük mindenkinek negatív lett az eredménye. Az első és második évfolyamokban, mivel nem volt vírusfertőzöttség gyanúja sem a pedagógusok, sem a diákok között, továbbra is normál keretek között folyik az oktatás

– áll a közleményben.

Mint írják, az épületet azóta fertőtlenítették, a szigorú járványügyi biztonsági protokollokat és a minisztérium által kiadott iránymutatásokat továbbra is követi az intézmény.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-fertőzés

koronavírus-fertőzött

koronavírus-járvány