Hatalmas kráter keletkezett: gázkifúvás történt Nagyhegyes határában

MTI   
  Megosztom
Hatalmas kráter keletkezett: gázkifúvás történt Nagyhegyes határában

Gázkifúvás történt Nagyhegyes határában szombaton, az eset a Magyar Földgáztároló Zrt. hajdúszoboszlói telephelyeit összekötő vezetékeket érintette, a helyszínen egy óriási kráter keletkezett.

Személyi sérülés nem történt, a műszaki hiba nyomán káros anyag nem került a környezetbe, nem merült fel robbanásveszély, és nem került veszélybe az ország gázellátása sem. A Magyar Földgáztároló Zrt. hajdúszoboszlói telephelyeit összekötő vezetéken keletkezett gázkifúvás miatt földkráter alakult ki. A cég szakemberei már dolgoznak a keletkezett probléma elhárításán.

Fotó: Balázs Attila / MTI
Fotó: Balázs Attila / MTI

(Kiemelt kép: Fotó: Balázs Attila / MTI)

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nagyhegyes

hajdúszoboszló

földgáz

telephely

telep

kráter

gáz

gázkifúvás