Hatalmas kráter keletkezett: gázkifúvás történt Nagyhegyes határában

MTI   
  Megosztom
Hatalmas kráter keletkezett: gázkifúvás történt Nagyhegyes határában

Gázkifúvás történt Nagyhegyes határában szombaton, az eset a Magyar Földgáztároló Zrt. hajdúszoboszlói telephelyeit összekötő vezetékeket érintette, a helyszínen egy óriási kráter keletkezett.

Személyi sérülés nem történt, a műszaki hiba nyomán káros anyag nem került a környezetbe, nem merült fel robbanásveszély, és nem került veszélybe az ország gázellátása sem. A Magyar Földgáztároló Zrt. hajdúszoboszlói telephelyeit összekötő vezetéken keletkezett gázkifúvás miatt földkráter alakult ki. A cég szakemberei már dolgoznak a keletkezett probléma elhárításán.

Fotó: Balázs Attila / MTI
Fotó: Balázs Attila / MTI

(Kiemelt kép: Fotó: Balázs Attila / MTI)

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nagyhegyes

hajdúszoboszló

földgáz

telephely

telep

kráter

gáz

gázkifúvás