Nagyon népszerű a PENNY duális üzletvezetőképző programja (x)

PR   
  Megosztom
Nagyon népszerű a PENNY duális üzletvezetőképző programja (x)

A PENNY Market 2014 óta ad lehetőséget a Duális Üzletvezetőképző programmal fejlődni vágyó fiataloknak és az érdeklődő, tehetséges munkatársainak. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarával közösen szervezett hároméves program lehetővé teszi, hogy a hallgatók két OKJ-s képzés elvégezése mellett a Kamara kétnyelvű szakmai bizonyítványát is megszerezzék.

Ez az oklevél Magyarországon és Németországban is hivatalosan elfogadott szakképzést jelent. Az elméleti oktatások mellett a program nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati oktatásra és a készségfejlesztésre is, amelyek által a résztvevők megszerzik azokat az ismereteket és fejlesztik azokat a készségeiket, amelyek alapként szolgálnak, és a későbbiekben alkalmassá teszik őket az üzletvezetői pozíció ellátására a PENNY Market valamelyik üzletében. Nemrég ünnepeltük meg 8 újonnan végzett hallgatónk sikerét a budapesti Duna Gardenben. Ők már a 2014-ben elindult program 4. sikeres évfolyama.

Az évzáró után egyből jött az évnyitó is, hiszen indul az új, immáron a 7. évfolyam. A program népszerűsége érezhető az érdeklődők magas létszámából is. 480 jelentkezőből választotta ki a 18 fős hallgatói csapatot a szakértőkből és szakmai vezetőkből felállított bizottság, akik meglévő, tehetséges munkatársak és újonnan belépő, ígéretes jelöltek közül szűrték ki a megfelelő utánpótlást. A Duális Üzletvezetőképzés egy sikeres és élménydús oktatási program, amelynek elvégzése felkészíti a hallgatókat a magasabb szintű munkavégzésre.

Idén az oktatás online formában indul, kicsit eltérő módon, ám így is lelkesen. A program folyamatosan megújul és frissül, az új, felnőttképzésre vonatkozó kormányrendeletekhez igazodva. Hallgatóink nemcsak praktikus tapasztalatokat, hanem széleskörű, releváns és hasznos ismereteket sajátíthatnak el, amelyek a további személyes fejlődésüket segíti elő. Örülünk, hogy ezek a tehetséges munkatársaink a PENNY-t választják a karrierjük építésére. Tavasszal ismét várjuk majd az érdeklődők jelentkezését az új évfolyamunkra.

https://www.penny.hu/karrier/karrier/karrierepites/dualis-uzletvezeto

(x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

penny market

üzletvezető

program