Egekbe ugorhat egy fontos konyhai alapanyag ára: tovább drágulnak a pékáruk?

HelloVidék   
  Megosztom
Egekbe ugorhat egy fontos konyhai alapanyag ára: tovább drágulnak a pékáruk?

Megugrott a liszt ára, tovább drágulnak a pékáruk - számolt be róla az RTL Híradója. Az idei szélsőséges időjárás miatt majdnem tizedével kevesebb gabona termett Európában.

Magyarországon már 25 százalékkal többe kerül a kenyér, mint két éve. Szeptemberben nálunk mérték a második legmagasabb inflációt az unióban

- hívta fel a figyelmet az RTL.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

liszt

kenyér

pékáru

pékek

áremelkedés

áremelés

időjárás

szélsőséges időjárás