Visszajárt a házhoz egy fosztogató betörő: őrizetbe vették a tolvajt

HelloVidék   
  Megosztom
Visszajárt a házhoz egy fosztogató betörő: őrizetbe vették a tolvajt

A kecskeméti nyomozók azonosították és őrizetbe vették a betöréssel gyanúsítható helyi férfit.

Egy kecskeméti nő tett bejelentést a rendőrségre 2020. október 19-én, mivel valaki betört a kamrájába. A sértett a tettest megzavarta, aki ekkor elmenekült. Az elkövető valószínűleg többször járt már a bűntett helyszínén az éjszaka folyamán, mivel a tettenérés ellenére is már sok tárgy hiányzott a kamrából. A tolvaj eltulajdonított egy erősítőt, hurkatöltőt, húsdarálót, hősugárzót, infralámpát, serpenyőt, mikrohullámú sütőt, valamint egy kazánt. A helyszínelők megállapították, hogy a tettes az ingatlan kerítését, majd a kamra ablaküvegét betörte, így jutott be az épületbe.

A rendőrök a szomszédos lakatlan ház udvarában – összekészítve – megtalálták a hiányzó tárgyak nagy részét. Az elkövető a lopással így is több mint 400.000 forint kárt okozott.

A nyomozók néhány nap alatt azonosították a feltételezett tettest. A kecskeméti férfit azonnal keresni kezdték, de sehol sem találták, így elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene.

A körözés alapján a járőrök november 4-én 19 óra 25 perckor elfogták a keresett személyt. A 37 éves B. Zsoltot a nyomozók kihallgatták, lopás bűntett elkövetésének gyanújával őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

rendőrök

lopás

rablás

rabló

kecskemét