Koronavírus: a járvány miatt a mosonmagyaróvári kórház nem tud több gyereket felvenni

MTI   
  Megosztom
Koronavírus: a járvány miatt a mosonmagyaróvári kórház nem tud több gyereket felvenni

A mosonmagyaróvári Karolina kórház gyermekosztályának Facebook-oldalán tájékoztatta a szülőket a kialakult helyzetről vasárnap.

Tisztelt Szülők! A járvány okozta problémák miatt, a tegnapi naptól remélhetőleg csak pár napig, osztályunk nem tud gyermekeket felvenni. A sürgősségi gyermekellátás is csak rendkívül korlátozott mértékben lehetséges. Ezért kérjük önöket, hogy a háziorvosi ügyeleteket keressék sürgős esetben. Gyermek sürgősségi ellátó helyünkre csak telefonos egyeztetés után lehetséges bejönni. Amint helyreáll az ellátás azonnal értesítjük önöket. A Karolina Gyermekrendelés profilunkon próbálunk addig is akár videochat használatával segíteni önöknek

- közölte a kórház gyermekosztályának Facebook-oldalán dr. Szijjártó László.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kórház

mosonmagyaróvár

szülők

gyerekek

gyermekosztály

betegek

koronavírus

koronavírus-járvány