Koronavírus: a járvány miatt a mosonmagyaróvári kórház nem tud több gyereket felvenni

MTI   
  Megosztom
Koronavírus: a járvány miatt a mosonmagyaróvári kórház nem tud több gyereket felvenni

A mosonmagyaróvári Karolina kórház gyermekosztályának Facebook-oldalán tájékoztatta a szülőket a kialakult helyzetről vasárnap.

Tisztelt Szülők! A járvány okozta problémák miatt, a tegnapi naptól remélhetőleg csak pár napig, osztályunk nem tud gyermekeket felvenni. A sürgősségi gyermekellátás is csak rendkívül korlátozott mértékben lehetséges. Ezért kérjük önöket, hogy a háziorvosi ügyeleteket keressék sürgős esetben. Gyermek sürgősségi ellátó helyünkre csak telefonos egyeztetés után lehetséges bejönni. Amint helyreáll az ellátás azonnal értesítjük önöket. A Karolina Gyermekrendelés profilunkon próbálunk addig is akár videochat használatával segíteni önöknek

- közölte a kórház gyermekosztályának Facebook-oldalán dr. Szijjártó László.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kórház

mosonmagyaróvár

szülők

gyerekek

gyermekosztály

betegek

koronavírus

koronavírus-járvány