Koronavírus: katonák jelentek meg a kaposfői általános iskolában

MTI   
  Megosztom
Koronavírus: katonák jelentek meg a kaposfői általános iskolában

Kaposvári katonák fertőtlenítették szerdán a kaposfői általános iskolát, ahol a koronavírus miatt a héten három napra tanítás nélküli munkanapot rendeltek el. Szerdán az összes pedagógust letesztelték - számolt be róla a sonline.hu.

Ahogy a portál írja, Somogy Vegyvédelmi felszerelésbe öltözött katonák vették birtokba délelőtt az iskolát. A tantermeket, irodákat, tornatermet és szociális helyiséget fertőtlenítették. Több mint 2000 négyzetméternyi területet érintett a munka.

A kaposfői iskola dolgozói közül nyolcan kapták el a koronavírus fertőzést. Tagintézményünkben három pedagógusnál, egy pedagógus asszisztensnél, egy óraadó pedagógusnál és két takarítónál mutatták ki a Covid-19 fertőzést, illetve egy külsős, szerződéses alkalmazottnál. Egy pedagógust jelenleg kórházban ápolnak

– mondta Vörös Ottó Gábor, a szennai Fekete László Általános Iskola igazgatója.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kaposfő

általános iskola

katonák

fertőtlenítés