Gigaberuházás: kapacitásbővítés kezdődik a RIGO Kft. martfűi üzemében

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás: kapacitásbővítés kezdődik a RIGO Kft. martfűi üzemében

Bővíti kapacitását a saját fejlesztésű könyvkötő gépek gyártásával foglalkozó RIGO Szerszám- és formakészítő Kft. martfűi üzemében - jelentette be a cég.

A fejlesztésre a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (GinopINOP) pályázatán nyertek csaknem 300 millió forintot.

A beruházás fő elemeként egy új, 5 tengelyes szimultán megmunkáló központot vásárolnak és helyeznek üzembe, ezzel nő a termelési teljesítmény és minőség. A több mint kilencven embert foglalkoztató cég a világ minden tájára, hetvenkét országba exportál.

Tájékoztatásuk szerint a kft. értékesítésének nettó árbevétele tavaly több mint 810 millió forint volt, ebből az exportértékesítés nettó árbevétele csaknem 530 millió forintot ért el, a belföldi értékesítés nettó árbevétele pedig több mint 280 millió forintot.

A RIGO Szerszám- és formakészítő Kft. 1990-ben alakult magyar, családi tulajdonban levő cég. Az ország egyetlen könyvkötőgép-gyártójának tevékenysége a tervezésétől, gyártáson, fejlesztésén át egészen az elektronikus vezérlés tervezéséig és kivitelezéséig terjed.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kapacitásbővítés

kapacitásnövelés

martfű

gyár

cég

fejlesztés

beruházás