Mostantól tiéd az M85-ös: 45 percre csökken a menetidő Sopron és Győr között

HelloVidék   
  Megosztom
Mostantól tiéd az M85-ös: 45 percre csökken a menetidő Sopron és Győr között

Szerda 11 órától birtokba vehetik az autósok az M85-ös gyorsforgalmi út Sopron-kelet és Csorna-nyugat közötti szakaszát.

Várhatóan 11 órakor indulhat meg a forgalom az új út mindkét pályaoldalán - olvasható a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő tájékoztatásában.

A 153,2 milliárd forint költségvetési forrásból megvalósult beruházással 45 percre csökken a menetidő Sopron és Győr között. A kétszer kétsávos, középen elválasztott úton 110 km/óra a sebességkorlátozás - írja a Telex.hu. Az új gyorsforgalmi útszakasz használatáért december 31-ig nem kell fizetni. A díjfizetési kötelezettséggel kapcsolatban a közlekedők a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. honlapjain és ügyfélszolgálatán tájékozódhatnak.

A NIF Zrt. korábbi tájékoztatása szerint a gyorsforgalmi útra öt csomópontban lehet majd fel-, illetve lehajtani: Kapuvárnál, Fertőendrédnél, Fertőszentmiklósnál, Nagycenknél, valamint a Sopron-kelet, Kópháza ideiglenes végcsomópontnál.

A szakaszon huszonegy felüljárót és tizenkilenc aluljárót építettek

Babótnál komplex pihenőhelyet, Fertőszentmiklósnál egyszerű pihenőhelyet, míg Kópházánál egy időszakos üzemelésű tengelysúly- és össztömeg mérőállomással kombinált egyszerű pihenőhelyet alakítottak ki.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

m85-ös gyorsforgalmi út

sopron

autópálya matrica

autópálya építés

útdíj