Lemondott a Balatoni Kör teljes vezetése: mi áll a háttérben?

24.hu   
  Megosztom
Lemondott a Balatoni Kör teljes vezetése: mi áll a háttérben?

Lemondott a Balatoni Kör vezetése. A hivatalos tájékoztatás szerint a szervezet, dinamikus működése miatt, válaszúthoz érkezett, ezért van szükség a szervezeti átalakításra - írja a 24.hu. A hírportál információi szerint ugyanakkor pénzügyi vita áll a döntés hátterében.

Ahogy a portál írja, a napokban a Balatoni Kör elnöke, Laposa Bence és a teljes elnökség felajánlotta a lemondását.

A dinamikus fejlődése miatt válaszúthoz érkezett a Balatoni Kör, és a továbblépésnek elengedhetetlen feltétele egy szervezeti átalakulás ezért az egyesület elnöke és teljes elnöksége felajánlotta lemondását. Az elnökség ügyvivőként folytatja tovább a munkáját, a következő közgyűlésig, melyet a legkorábbi időpontban megtartunk, mihelyt a pandémiahelyzet jogilag lehetővé teszi

- olvasható a portálnak küldött közleményben.

A 24.hu értesülései szerint csaknem 1,5 milliárd forint egyedi támogatást ítélt meg a Magyar Turisztikai Ügynökség a Balatoni Kör és a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) negyven tagjának. Ennek ellenére a portál úgy tudja, a balatoni gasztronómia és vendéglátás érdekvédelmét célul tűző egyesületben az állami pénzek kiosztásának módja és átláthatatlansága akkora feszültséget okozott, hogy Laposa Bence és a teljes elnökség ezért ajánlotta fel a lemondását.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

magyar turisztikai ügynökség

balatoni kör

stílusos vidéki éttermiség

támogatás

pandémia