Teljesen újfajta hitellel rukkolt elő a Takarékbank: ez benne a különleges

HelloVidék   
  Megosztom
Teljesen újfajta hitellel rukkolt elő a Takarékbank: ez benne a különleges

A kölcsön már 150 ezer forintos nettó jövedelem esetén is igényelhető, így az átlagnál alacsonyabb keresetűek számára is megoldást nyújt, szabad felhasználású, és hitelkiváltásra is használható.

A Takarékbanknál már elérhető a szabad felhasználású, fogyasztóbarát személyi hitel, amely elnyerte a Magyar Nemzeti Bank minősítését.

A legkisebb felvehető összeget nézve is eltér a Takarékbank a többi hitelintézettől, mert már 300 ezer forinttól kínál kölcsönt, egészen 8 millió forintig. A legfeljebb hétéves futamidő alatt nem változik a kamat, és a havi törlesztőrészletek is egyenlő nagyságúak.

"Az ország legnagyobb fiókhálózatával és mobil bankfiókjaival a Takarékbank az ország számos térségében egyedüliként kínál helyben pénzügyi szolgáltatásokat, így segítve a nem frekventált régiók fejlődését, munkaerőmegtartását, a pandémia utáni gazdasági helyreállását. Az átlagosnál alacsonyabb jövedelemmel is elérhető fogyasztóbarát személyi hitellel pedig a társadalom széles rétegeinek segít kisebb beruházásoknál, felújításoknál vagy átmeneti pénzzavar esetén" – mondta Szabó Levente, a Takarékbank vezérigazgató-helyettese.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

takarékbank

hitel

személyi hitel