Megtörték a csendet Ördög Nóráék: ezért kellett bezárni a Nekem a Balatont

HelloVidék   
  Megosztom
Megtörték a csendet Ördög Nóráék: ezért kellett bezárni a Nekem a Balatont

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál néhány napja jelentette be, hogy el kell költöztetniük a balatonakarattyai kisboltjukat. Most megtörték a csendet, és elmondták véleményüket a kisboltos balhéról.

Ahogy pár napja mi is írtunk róla, hogy Ördög Nórának és férjének, Nánási Pálnak azért kell költöztetniük a kisboltjukat, mert a helyiek többször is nemtetszésüket fejezték ki azért, amiért rengetegen jártak az üzlethez.

Ez volt a baj a Nekem a Balaton-nal

Nem volt elég parkolóhely, a környékbelieket zavarta az Ördög Nóra és Nánási Pál népszerű kisboltja által generált nagy forgalom, a szomszédok nyílt levélben kérték a Nekem a Balaton bezárását. A közösségi médiában is rengeteg követővel rendelkező pár ezért bejelentette, hogy a jelenlegi helyen az üzletet bezárják, és egy másik balatonakarattyai helyszínen nyitnak újra valamikor tavasszal.

A Nánásiek nevű Instagram-oldalon a házaspár most újfent reagált a történtekre – szúrta ki a Ripost.

És a kisbolt témában… Nagyon köszönjük Nektek azt a rengeteg pozitív, biztató üzenetet, amit a napokban küldtetek nekünk, nagyon sokat jelent!?❤️ Mint általában minden “balhés”-dologról, erről is szívesen írnak a lapok, netes oldalak mindenfélét. De szeretnénk, ha tudnátok, hogy minden okés, ezerrel dolgozunk a háttérben, a költözés gondolata már régóta porondon volt, és igyekszünk a lehető legjobbat kihozni a kialakult helyzetből. Megyünk előre a békés megoldásokat továbbra is szemelőtt tartva!??
#mertnekünkabalaton #azújhelyisszuperlesz

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nánásiék (@nanasiekhivatalos) által megosztott bejegyzés

A címlapkép illusztráció!

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ördög nóra

nánási pál

nekem a balaton