Elkezdődött az előjegyzés: már jelentkezhetnek a kisboltok a támogatásért

MTI   
  Megosztom
Elkezdődött az előjegyzés: már jelentkezhetnek a kisboltok a támogatásért

Elindult az előjegyzési lehetőség a falusi kisboltok támogatása iránt érdeklődők számára - jelentette be a Miniszterelnökség.

A közlemény szerint megnyílt a lehetőség arra, hogy a falusi kisboltok támogatása iránt érdeklődő potenciális kedvezményezettek egy előjegyzési űrlap kitöltésével jelezzék előzetes igényüket a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. honlapján.

Azt írták, tekintettel a támogatási rendszer iránti nagy érdeklődésre előzetes előjegyzési lehetőséget biztosítanak a potenciális kérelmezők számára.

A Miniszterelnökség arra bíztat mindenkit, hogy regisztráljon, ez ugyanis nem jár a kérelem benyújtási kötelezettségével, pusztán meggyorsítja az információáramlást és lehetővé teszi a célzott tájékoztatást.

A lebonyolításért felelős Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. honlapján már elérhető továbbá egy tájékoztató és egy gyakori kérdéseket tartalmazó összefoglaló is, amely segíti a kisboltok támogatási lehetőségeinek megismerését, valamint megfogalmazza a kedvezményezettekkel szembeni elvárásokat

- áll a kommünikében.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

falusi kisboltok

kisboltok

támogatás

magyar falu program