Új gyártócsarnok épül Mátészalkán: mutatjuk, mit gyártanak majd a szabolcsi városban

HelloVidék   
  Megosztom
Új gyártócsarnok épül Mátészalkán: mutatjuk, mit gyártanak majd a szabolcsi városban

A beruházó közel hárommilliárd forintos árbevételt vállalt az önkormányzati támogatás fejében - írja a szon.hu.

Nagy örömömre szolgál, hogy a koronavírus idején egyetlen fejlesztésről sem kellett lemondanunk vagy azt szüneteltetnünk, sőt a település helyi vállalkozásainak eddig is színes palettája még tovább bővülhet

- mondta a lapnak dr. Hanusi Péter.

Mátészalka polgármestere hozzátette, tavaly, a járványhelyzet első hullámának felfutásakor derült fény arra, hogy hazánk az egészségügyi védőeszközök beszerzésének jelentős részét importból oldja meg.

Az Eu-Fire Kft. beruházásában felépülhet Mátészalkán egy olyan gyártócsarnok, melyben orvosi védőkesztyűket gyártanak majd. A támogatási szerződésben húsz személy foglalkoztatását és közel hárommilliárd forintos árbevételt vállalt a cég az önkormányzati támogatás fejében. Ez nem csupán húsz család megélhetését jelenti, hanem egy új iparág meghonosodását és a város helyi adóbevételeinek növekedését

- magyarázta a város polgármestere, dr. Hanusi Péter.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mátészalka

beruházás

gyár

gyártócsarnok

szabolcs-szatmár-bereg megye