Legyen saját locsolószetted: húsvéti sörökkel rukkolt elő a békésszentandrási főzde

HelloVidék   
  Megosztom
Legyen saját locsolószetted: húsvéti sörökkel rukkolt elő a békésszentandrási főzde

A Szent András Sörfőzde legújabb kísérleti söreivel köszönti a tavaszt, de bátorságot is ad egy mosolygós, nagy húsvéti locsoláshoz. A limitált kiadású, Nyúlon Innen-Nyúlon Túl sörsorozat ötödik darabjai egy letisztult, szalmasárga, virágosan komlós New England IPA, valamint ennek egy valódi sárgabarackkal és bazsalikommal főzött változata.

A sörfőzde megteremtette és díszdobozba csomagolta a húsvéti sörök hagyományát. Limitált kiadású főzetei, a Nyúlon Innen és a Nyúlon Túl idén is egy letisztult, közérthető verzióban, és egy kis csavarral készültek el. A Nyúlon Innen egy könnyed, a tavaszi lazuláshoz tökéletesen passzoló New England IPA, ami négyféle komló és négyféle maláta felhasználásával készült. A Nyúlon Túl pedig egy frissítő NEIPA valódi sárgabarackkal, valamint a Fűszerész illatos bazsalikomjával turbózva.

A békésszentandrási főzde nem titkolt célja, hogy az év minden szakában az alkalmakhoz illő, izgalmas, limitált kiadású sörökkel rukkoljon elő. A húsvéti ünnepek előtt megjelenő sörpáros nem csak társ a locsolás előtti felkészülésben, de megmosolyogtató ajándék is egyben a „kemény férfimunkáért”.

Azoknak, akik kézzel készítenék el a húsvéti locsolóajándékot jó hír, hogy a főzde webshopjában egy DIY, azaz csináld magad verziót is kiadott; így a díszdoboz, a sörök és az ajándékhoz passzoló IPA pohár beszerzése után játszi könnyedséggel szerelhető össze a legtutibb húsvéti locsolóajándék. Aki pedig az ünnepek alatt mindkét sörből többet is elkortyolna a sörfőzde Nyuszi Hop! sörválogatásában mind a két verziót megtalálja.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

békésszentandrás

szent andrás sörfőzde

limitált kiadású sörök

sör

sörfőzde