Örülhetnek az autósok: folytatódik a felújítás ezen a Vas megyei útszakaszon

MTI   
  Megosztom
Örülhetnek az autósok: folytatódik a felújítás ezen a Vas megyei útszakaszon

Az idén Vas megyében a TOP-os fejlesztésben mintegy 8,3 kilométernyi út újulhat meg európai uniós forrásból, köztük Körmend–Ják–Szombathely összekötő út egy szakasza.

Vas megyében a 8707-es jelű Körmend–Ják–Szombathely összekötő út három fázisban újulhat meg. Jelenleg a második fázisnál tart a folyamat - írja a Vaol.hu.

Az első, Szentpéterfát érintő szakasz munkálatain már túl vannak a szakemberek. A második, jelenlegi fázisban mintegy 4,1 kilométeres szakaszon Harasztifalu és Felsőberki környékén, az összekötő út 2+361 és 6+535 kilométerszelvények közötti szakaszán már elkezdődtek a kivitelezési munkálatok.

A 120 napig tartó felújítás során a kivitelező 3,5 kilométeres hosszúságban a meglévő útpályaszerkezet anyagának újrahasznosításával új útalapot épít, majd erre 9 cm vastagságban melegaszfalt burkolat kerül. További 600 méteres szakaszon a meglévő burkolatot melegaszfalt keverékkel megerősítik.

A beruházások megvalósulását követően gyorsabb, biztonságosabb és kényelmesebb lesz a térségi központok, óvodák, iskolák, munkahelyek, intézmények elérése.

Az idén Vas megyében a TOP-os fejlesztésben mintegy 8,3 kilométernyi út újulhat meg európai uniós forrásból.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

útfelújítás

vas megye

aszfaltozás