Közleményt adott ki a Dunaferr: ez történt az elmúlt éjszaka a cégnél

HelloVidék   
  Megosztom
Közleményt adott ki a Dunaferr: ez történt az elmúlt éjszaka a cégnél

Az éjszaka zsoldoscsapattal akarta elfoglalni a DUNAFERR-t az ukrán kisebbségi tulajdonosi kör - írta közleményében a cég.

Az elmúlt hónapok verbális és jogi agressziója – valamint számos fenyegető üzenet – után fizikai agresszióra készült Mikó István és csapata. Mikó a DUNAFERR ukrán kisebbségi tulajdonosának, Tatjana Tarutának és köreinek képviseletében jár el, és a DUNAFERR információi szerint toborzott zsoldos csapattal készült elfoglalni a vasművet. A feltűnően sok, kopaszra borotvált, kimondottan militáns benyomást keltő férfiakból álló csapatot pénteken az esti órákban a hatóságok feltartóztatták.

- kezdik közleményüket.

Mint írjàk, A cég szeretné megköszönni a rendőri és állami szerveknek, Dunaújváros vezetésének, hogy megakadályozták az erőszakot és megvédték a várost, a dolgozókat és a céget ettől a Magyarországon példa nélküli, önkényes és agresszív csapat által végrehajtott támadástól.

Hatalmas köszönettel tartozunk minden egyes kollégánknak, akik helyt állnak ebben a rendkívüli helyzetben is, és jelenleg is biztosítják a gyárban a folyamatos termelést, amely a DUNAFERR fennmaradásának kulcsa, mert az ún. folyékony termelési fázis nem állhat le egyetlen pillanatra sem

-írták.

A vállalatvezetés hálás azért a rengeteg támogatásért és támogató üzenetért, amely a cég dolgozóitól és Dunaújváros lakosságától érkezik folyamatosan.

A támadás ellenére zavartalan a termelés

A cég információja szerint gyakorlatilag le akarták rohanni és jogalap nélkül akarták elfoglalni a vállalatot azok, akik az elmúlt hónapokban hamis meghatalmazásokkal és a járványhelyzet által előidézett jogi hézagokat kihasználva próbálták átvenni a cég irányítását. A támadók tervei és a kapukon kívül zajló események ellenére a vállalatnál most is zavartalan a termelés, a szakemberek a megszokott fegyelemmel végzik a munkát a kohóknál és más gyáregységekben is.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

dunaferr

közlemény