Közleményt adott ki a Dunaferr: ez történt az elmúlt éjszaka a cégnél

HelloVidék   
  Megosztom
Közleményt adott ki a Dunaferr: ez történt az elmúlt éjszaka a cégnél

Az éjszaka zsoldoscsapattal akarta elfoglalni a DUNAFERR-t az ukrán kisebbségi tulajdonosi kör - írta közleményében a cég.

Az elmúlt hónapok verbális és jogi agressziója – valamint számos fenyegető üzenet – után fizikai agresszióra készült Mikó István és csapata. Mikó a DUNAFERR ukrán kisebbségi tulajdonosának, Tatjana Tarutának és köreinek képviseletében jár el, és a DUNAFERR információi szerint toborzott zsoldos csapattal készült elfoglalni a vasművet. A feltűnően sok, kopaszra borotvált, kimondottan militáns benyomást keltő férfiakból álló csapatot pénteken az esti órákban a hatóságok feltartóztatták.

- kezdik közleményüket.

Mint írjàk, A cég szeretné megköszönni a rendőri és állami szerveknek, Dunaújváros vezetésének, hogy megakadályozták az erőszakot és megvédték a várost, a dolgozókat és a céget ettől a Magyarországon példa nélküli, önkényes és agresszív csapat által végrehajtott támadástól.

Hatalmas köszönettel tartozunk minden egyes kollégánknak, akik helyt állnak ebben a rendkívüli helyzetben is, és jelenleg is biztosítják a gyárban a folyamatos termelést, amely a DUNAFERR fennmaradásának kulcsa, mert az ún. folyékony termelési fázis nem állhat le egyetlen pillanatra sem

-írták.

A vállalatvezetés hálás azért a rengeteg támogatásért és támogató üzenetért, amely a cég dolgozóitól és Dunaújváros lakosságától érkezik folyamatosan.

A támadás ellenére zavartalan a termelés

A cég információja szerint gyakorlatilag le akarták rohanni és jogalap nélkül akarták elfoglalni a vállalatot azok, akik az elmúlt hónapokban hamis meghatalmazásokkal és a járványhelyzet által előidézett jogi hézagokat kihasználva próbálták átvenni a cég irányítását. A támadók tervei és a kapukon kívül zajló események ellenére a vállalatnál most is zavartalan a termelés, a szakemberek a megszokott fegyelemmel végzik a munkát a kohóknál és más gyáregységekben is.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

dunaferr

közlemény