Covid-bónusz: jutalmat kapnak a a győri Audi Hungaria dolgozói

HelloVidék   
  Megosztom
Covid-bónusz: jutalmat kapnak a a győri Audi Hungaria dolgozói

A Covid-bónusz egyszeri, eseti kifizetést jelent és az arra jogosult munkatársak az áprilisi bérrel, május elején kaphatják kézhez. Összege bruttó 350.000 forint.

Sikerrel zárult az a tárgyalássorozat, amelyet az Audi Hungaria Független Szakszervezet kezdeményezésére az AUDI HUNGARIA Zrt. munkavállalói és a munkáltatói oldal képviselői folytattak az elmúlt napokban annak érdekében, hogy a vállalat munkatársai a Covid-19 járvány okozta rendkívüli helyzetben nyújtott teljesítményükért külön elismerésben részesüljenek

- számolt be róla a kisalfold.hu.

Mint írják az intenzív tárgyalássorozat csütörtökön eredményesen lezárult, a felek megállapodtak a „Covid-bónusz” kifizetésében a 2020. április 1. – 2021. március 31-ig tartó időszakra vonatkozóan. A Covid-bónusz összege bruttó 350.000 forint, mely egyszeri, eseti kifizetést jelent és az arra jogosult munkatársak az áprilisi bérrel, május elején kaphatják kézhez. A Covid-bónusz juttatásával a vállalat köszönetét és elismerését fejezi ki a pandémia alatti, különösen nehezített helyzetben is helytálló munkatársai felé.

A koronavírus okozta, eddig nem tapasztalt kihívásokkal teli környezetben munkatársaink kiválóan helytálltak és munkájukat példaértékű elkötelezettséggel végezték, ezzel jelentősen hozzájárultak vállalatunk eredményességéhez az elmúlt időszakban. Nagy öröm számomra, hogy a munkavállalói képviselettel együtt sikerült egy rendkívül konstruktív tárgyalássorozatot követően megállapodnunk egy olyan juttatás kifizetésében, mely munkatársaink hozzáállásának és teljesítményének méltó módon való elismerését biztosítja. A nagyon rövid idő alatt elért konszenzus újabb bizonyítéka a munkavállalói és a munkáltatói oldal egymást erősítő együttműködésének

- nyilatkozta Dr. Knáb Erzsébet személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tag a megegyezést követően.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

covid-bónusz

győri audi hungária

jutalom

fizetés

koronavírus

koronavírus-járvány