Sokan várták már nyitást: ellepték a vásárlók a fonyódi piacot

HelloVidék   
  Megosztom
Sokan várták már nyitást: ellepték a vásárlók a fonyódi piacot

Ahogy a sonline.hu írja, a járványügyi helyzet miatt eddig nem volt lehetőségük a fonyódiaknak, illetve a környéken élőknek meglátogatni a néhány éve felújított fonyódi piacot. Erre jó alkalmat adott a munka ünnepe.

Ahogy a portál írja, volt, aki friss zöldséget, más konyhai eszközöket és olyan is akadt, aki régiséget keresett a fonyódi piacon. Természetesen a kínálatból nem hiányozhatott a friss eper sem, s több standon találkoztunk a szivárvány különböző színeiben pompázó virágcsokrokkal, amelyek méltán lehetnek bármelyik lakás díszei. De, aki nem csak hervadásig csodálta volna őket, az is találhatott kedvére valót a balkonnövények között.

Jó alkalmat adott május elseje és a zárva tartó áruházak arra, hogy a létesítmény rendszeres vendégei újra kilátogassanak a piacra. Ráadásul az időjárás is kegyes volt az ünnepen shoppingolókhoz, így szép számmal gyűltek a vásárlók szombat délelőtt Fonyódon. Mindezek mellett ez volt az év első igazán nagy fonyódi piaca is, amelyet ezúttal is a járványügyi szabályok betartása mellett látogathattak a vásárlók.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fonyód

piac. fonyódi piac

vásárlás