Sokan várták már nyitást: ellepték a vásárlók a fonyódi piacot

HelloVidék   
  Megosztom
Sokan várták már nyitást: ellepték a vásárlók a fonyódi piacot

Ahogy a sonline.hu írja, a járványügyi helyzet miatt eddig nem volt lehetőségük a fonyódiaknak, illetve a környéken élőknek meglátogatni a néhány éve felújított fonyódi piacot. Erre jó alkalmat adott a munka ünnepe.

Ahogy a portál írja, volt, aki friss zöldséget, más konyhai eszközöket és olyan is akadt, aki régiséget keresett a fonyódi piacon. Természetesen a kínálatból nem hiányozhatott a friss eper sem, s több standon találkoztunk a szivárvány különböző színeiben pompázó virágcsokrokkal, amelyek méltán lehetnek bármelyik lakás díszei. De, aki nem csak hervadásig csodálta volna őket, az is találhatott kedvére valót a balkonnövények között.

Jó alkalmat adott május elseje és a zárva tartó áruházak arra, hogy a létesítmény rendszeres vendégei újra kilátogassanak a piacra. Ráadásul az időjárás is kegyes volt az ünnepen shoppingolókhoz, így szép számmal gyűltek a vásárlók szombat délelőtt Fonyódon. Mindezek mellett ez volt az év első igazán nagy fonyódi piaca is, amelyet ezúttal is a járványügyi szabályok betartása mellett látogathattak a vásárlók.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fonyód

piac. fonyódi piac

vásárlás