Újabb beruházást indít az Electrolux Csoport: hatalmas fejlesztésbe kezdenek Nyíregyházán

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb beruházást indít az Electrolux Csoport: hatalmas fejlesztésbe kezdenek Nyíregyházán

Az Electrolux Csoport elindítja tervezett, 2019 szeptemberében bejelentett beruházását, aminek középpontjában termékfejlesztés és új gyártástechnológia bevezetése áll a nyíregyházi hűtőszekrénygyárban. A beruházás során a vállalat új termékcsaládokat fejleszt, hogy ezzel növelje a beépíthető és a nagyméretű szabadon-álló hűtőszekrények versenyképességét. A termékfejlesztésnek köszönhetően még energiatakarékosabban működő hűtőgépeket gyárt a vállalat az új, szigorúbb energiatörvény előírásait figyelembe véve. Az Electrolux üzleti stratégiája, hogy olyan vásárló-központú fejlesztésekre fókuszál, amik egyszerre támogatják hosszú távú céljait és a fenntartható, nyereséges működést.

A helyi beruházás része az Electrolux Csoport legnagyobb globális gyártástechnológiai beruházásának, aminek összértéke 8 milliárd svéd korona. Az Electrolux nyíregyházi telephelye ideális helyszín korszerű épületegyüttesének, hatékony gyártási és anyagmozgatási folyamatainak köszönhetően arra, hogy az ipar 4.0 irányelvei alapján megvalósuló beruházással az iparág élvonalát képviselje.

A beruházás hozzájárul a még fenntarthatóbb működéshez: a svéd vállalat ambiciózus fenntarthatósági célkitűzése, hogy 2030-ig elérje az erőforráshatékony és klímasemleges működést. A beruházás az elkövetkezendő években folyamatosan történik, ami nem okoz fennakadást a fogyasztói igények kiszolgálásában.

Az Electrolux Jászberényben tovább folytatja a jelenlegi termékcsaládok, a beépíthető és kisméretű szabadon-álló termékek gyártását. A jászberényi telephely fontos pillére az Electrolux Csoport hűtőszekrénygyártásának. Jászberényben a termékfejlesztés folyamatos, hogy az itt gyártott termékek teljes mértékben megfeleljenek az új tűzállósági előírásoknak és az energiatörvény követelményeinek.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyíregyháza

electrolux

fejlesztés

beruházás

hűtőszekrénygyár

hűtőszekrény