Újabb fejlesztésre készül a debreceni strand: mutatjuk, mire számíthatunk ebben az évben

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb fejlesztésre készül a debreceni strand: mutatjuk, mire számíthatunk ebben az évben

Csaknem 4,1 millió azoknak a száma, akik idehaza már megkapták a koronavírus elleni oltásnak legalább az első adagját a legfrissebb adatok szerint. Napok óta javulnak a járványügyi adatok, de a pandémia áldozatainak száma még mindig magas. Ahogy arról a dehir.hu beszámolt, a kormány az óvatos és fokozatos nyitás jegyében döntött az enyhítésekről, ami Debrecenben is zsinórmértéknek számít. Az intézkedések a helyi intézményeket is érintik. A részletekről Kocsik-Marossy Virág, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója beszélt a Debrecen Televízió műsorában.

Ahogy a portál írja, Kocsik-Marossy Virág elmondta, az intézkedések és a beruházásleállítások, a kormány támogatásának igénybe vétele és a pénzügyi tranzakcióik lehetővé tették azt, hogy ne olyan mínuszban zárják az évet, mint amennyire a pandémia hatással volt a holdingra.

Nagyon készülünk a nyitásra, ösztönözzük arra munkavállalóinkat, hogy vegyél fel az oltást, hogy ők és a hozzánk látogatók is biztonságban legyenek

- hangsúlyozta a vezérigazgató, de kiemelte azt is, hogy az Aquaticum Thermal Hotel eddig is üzemelt, az üzleti és oktatási céllal ide látogató vendégeket fogadták, napi szinten harminc szobafoglalásuk volt.

Május elsejétől megnyithattuk szállodáinkat a turisták előtt is: a Lycium május harmadikán nyitott. Mivel a turisták csak védettségi igazolvánnyal érkezhetnek, az üzleti, oktatási céllal érkezők viszont továbbra is látogathatják a szállodákat ezen dokumentum nélkül, mindent megteszünk azért, hogy a vendégeink és a dolgozóink is védettek legyenek

- tett hozzá Kocsik-Marossy Virág.

A hosszú szünet után nehezen indulnak be a szolgáltatások, az emberek nem annyira bátrak még. Körülbelül 200 vendég fordult meg a termálfürdőben a hétvégén, a szaunacentrumot látogatták többen, az élményfürdőbe pedig hetvenen látogattak el. Viszont a fellendülést mutatja az, hogy az Aquaticum Thermal Hotelbe a következő időszakra 320 szobafoglalás érkezett. Úgy látom, a lakosság készül a nyaralásra, a pünkösdi szezonra, épp ezért tartjuk azt fontosnak, hogy ezt lehetővé tegyük számukra

- emelte ki a vezérigazgató.

Ahogy a lap írta, május második felében tervezik megnyitni az Aquaticum Debrecen Strandot is: idén új szolgáltatásokkal bővül majd a kínálat, s a beléptetési rendszeren is gyorsítanak. Bővítették a cuccmegőrzőket, a játszóteret és a kondiparkot napvitorlákkal fedik le, több szemetest helyeznek ki. A strand területére csak védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni, ott pedig maszkot nem kell majd viselni.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

debrecen

debreceni strand

strand

fejlesztés

beruházás

koronavírus

járványhelyzet

oltási igazolvány