Milliókat költenek el ezért: így kényelmesebb lesz az utazás

HelloVidék   
  Megosztom
Milliókat költenek el ezért: így kényelmesebb lesz az utazás

A rekonstrukciós program keretében a szülők, nagyszülők és a velük utazó gyerekek kényelmét szolgáló játszósarok kialakítását tervezi a Volánbusz, de megújítja a társaság az autóbusz-vezetők pihenését szolgáló helyiségek, illetve az étkezők mintegy kétharmadát is.

Átfogó felújítási programja keretében a szülők, nagyszülők és a velük utazó gyerekek kényelmét szolgáló játszósarok kialakítását tervezi a Volánbusz. A program részeként az autóbusz-vezetők pihenőhelyiségei, illetve étkezői közül idén 134-et, jövőre 106-ot újít fel a társaság.

A gyermeksarok-kialakítási program célja, hogy a Volánbusz szolgáltatásait igénybe vevő szülők, nagyszülők, hozzátartozók és a velük utazó gyerekek nyugodtabb, otthonosabb körülmények közt töltsék autóbusz-állomásainkon az időt; a rekonstrukciós munkálatoknak köszönhetően pedig komfortosabb, jobban felszerelt legyen a Volánbusz-dolgozók környezete, azok a helyiségek, ahol pihenni, regenerálódni, illetve étkezni tudnak.

A Volánbusz által indított rekonstrukciós program keretében az autóbusz-vezetők pihenését szolgáló helyiségek, illetve az étkezők mintegy kétharmada újul meg. A szakemberek egyenként felmérték, hogy az adott étkezőben, pihenőben milyen nagyságrendű munkára van szükség. Miután az egyes helyiségek jelenlegi állapota között jelentős különbségek mutatkoztak, az alapmunkákon – festés, kapcsolók cseréje stb. – túl számos étkezőben, pihenőben teljes (például a konyhabútor vagy a burkolólap cseréjét is magában foglaló) felújítás szerepel a tervekben.

A program keretében nemcsak a berendezés, de a használati tárgyak – például a hűtő, mikrohullámú sütő – cseréjére is sor kerül. A rekonstrukciós munkákra a Volánbusz 2021-ben több mint 157 millió, 2022-ben pedig több mint 149 millió forintot különít el.

Az első, idei ütemében nem szereplő helyiségek festésére-mázolására a társaság a tavaly meghirdetett, nagy sikerű állomásszépítési, virágültetési akcióhoz hasonló kampányt szervez. Az anyagot és az eszközöket – a meglévő keretszerződések terhére és erejéig – a Volánbusz

Címlapkép: Volánbusz

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

volánbusz

felújítás

felújítási program

utazók

gyerekek

autóbusz

autóbusz-vezetők

pihenőhely

étkező

autóbusz-állomás