Milliókat költenek el ezért: így kényelmesebb lesz az utazás

HelloVidék   
  Megosztom
Milliókat költenek el ezért: így kényelmesebb lesz az utazás

A rekonstrukciós program keretében a szülők, nagyszülők és a velük utazó gyerekek kényelmét szolgáló játszósarok kialakítását tervezi a Volánbusz, de megújítja a társaság az autóbusz-vezetők pihenését szolgáló helyiségek, illetve az étkezők mintegy kétharmadát is.

Átfogó felújítási programja keretében a szülők, nagyszülők és a velük utazó gyerekek kényelmét szolgáló játszósarok kialakítását tervezi a Volánbusz. A program részeként az autóbusz-vezetők pihenőhelyiségei, illetve étkezői közül idén 134-et, jövőre 106-ot újít fel a társaság.

A gyermeksarok-kialakítási program célja, hogy a Volánbusz szolgáltatásait igénybe vevő szülők, nagyszülők, hozzátartozók és a velük utazó gyerekek nyugodtabb, otthonosabb körülmények közt töltsék autóbusz-állomásainkon az időt; a rekonstrukciós munkálatoknak köszönhetően pedig komfortosabb, jobban felszerelt legyen a Volánbusz-dolgozók környezete, azok a helyiségek, ahol pihenni, regenerálódni, illetve étkezni tudnak.

A Volánbusz által indított rekonstrukciós program keretében az autóbusz-vezetők pihenését szolgáló helyiségek, illetve az étkezők mintegy kétharmada újul meg. A szakemberek egyenként felmérték, hogy az adott étkezőben, pihenőben milyen nagyságrendű munkára van szükség. Miután az egyes helyiségek jelenlegi állapota között jelentős különbségek mutatkoztak, az alapmunkákon – festés, kapcsolók cseréje stb. – túl számos étkezőben, pihenőben teljes (például a konyhabútor vagy a burkolólap cseréjét is magában foglaló) felújítás szerepel a tervekben.

A program keretében nemcsak a berendezés, de a használati tárgyak – például a hűtő, mikrohullámú sütő – cseréjére is sor kerül. A rekonstrukciós munkákra a Volánbusz 2021-ben több mint 157 millió, 2022-ben pedig több mint 149 millió forintot különít el.

Az első, idei ütemében nem szereplő helyiségek festésére-mázolására a társaság a tavaly meghirdetett, nagy sikerű állomásszépítési, virágültetési akcióhoz hasonló kampányt szervez. Az anyagot és az eszközöket – a meglévő keretszerződések terhére és erejéig – a Volánbusz

Címlapkép: Volánbusz

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

volánbusz

felújítás

felújítási program

utazók

gyerekek

autóbusz

autóbusz-vezetők

pihenőhely

étkező

autóbusz-állomás