Nem semmi tisztelgés az olimpiának: így támogatja ez a bank női kardvívóinkat

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi tisztelgés az olimpiának: így támogatja ez a bank női kardvívóinkat

Az idei év egyik legfontosabb nemzetközi eseménye a Tokiói Olimpia, az Olimpiai Játékok Tokyo 2020 világversenyt ugyanis tavaly rendezték volna, de a világjárvány miatt el kellett halasztani, amire még nem volt példa. Ebből az alkalomból, és a női kardvívó csapat támogatójaként bocsátja ki a Takarékbank a japán tematikájú Visa bankkártyáját.

Különleges, Visa Olimpiai Játékok Tokyo 2020 témájú bankkártyát bocsát ki a Takarékbank. A Visa az Olimpiai Játékok nemzetközi partnere. A Magyarországon egyedülálló kártyán a helyszínhez, Japánhoz kapcsolódó témák jelennek meg. A vésett és dombornyomott betéti kártyákat lakossági és vállalati ügyfelek is igényelhetik. A Takarékbank a magyar sportolók elkötelezett támogatójaként szponzorációs szerződést kötött a játékokra kvótát szerző női kardcsapattal, hogy segítse a felkészülésüket.

Az idei év egyik legfontosabb nemzetközi eseménye minden szempontból különleges. Az Olimpiai Játékok Tokyo 2020 világversenyt tavaly rendezték volna, de a világjárvány miatt el kellett halasztani, amire még nem volt példa.

A Takarékbank egy egyedi bankkártya kibocsátásával tiszteleg az esemény előtt. A Visa Olimpiai Játékok Tokyo 2020 témájú bankkártya már a nevében is különleges, hiszen a versenyt 2021-ben rendezik, de a szervezők mégis megtartották a tavalyi évszámot. A betéti kártyát májustól új bankszámlához lehet igényelni, valamint meglévő kártya cseréjét is kérhetik az ügyfelek az ország legnagyobb bankfiókhálózatában, valamint online, a Takarék VideoBankban, illetve a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.

A hitelintézet támogatja a női kardcsapatot, amely korábban még sohasem szerepelt olimpián. A csapattal kötött stratégiai megállapodás értelmében a bank felszerelést és pénzt ad a sikeres szerepléshez. A válogatott tagjai, Battai Sugár Katinka, Katona Renáta, Márton Anna és Pusztai Liza felkészülését fejenként ötszázezer forinttal segíti a Takarékbank.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 156 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,85%), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 39 988 forintos törlesztőt (THM 7,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

takarékbank

bankkártya

támogatás

szponzoráció

olimpia

tokió

női kardvívók

csapat

sportolók

verseny

rendezvény

kardvívás