Nem semmi tisztelgés az olimpiának: így támogatja ez a bank női kardvívóinkat

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi tisztelgés az olimpiának: így támogatja ez a bank női kardvívóinkat

Az idei év egyik legfontosabb nemzetközi eseménye a Tokiói Olimpia, az Olimpiai Játékok Tokyo 2020 világversenyt ugyanis tavaly rendezték volna, de a világjárvány miatt el kellett halasztani, amire még nem volt példa. Ebből az alkalomból, és a női kardvívó csapat támogatójaként bocsátja ki a Takarékbank a japán tematikájú Visa bankkártyáját.

Különleges, Visa Olimpiai Játékok Tokyo 2020 témájú bankkártyát bocsát ki a Takarékbank. A Visa az Olimpiai Játékok nemzetközi partnere. A Magyarországon egyedülálló kártyán a helyszínhez, Japánhoz kapcsolódó témák jelennek meg. A vésett és dombornyomott betéti kártyákat lakossági és vállalati ügyfelek is igényelhetik. A Takarékbank a magyar sportolók elkötelezett támogatójaként szponzorációs szerződést kötött a játékokra kvótát szerző női kardcsapattal, hogy segítse a felkészülésüket.

Az idei év egyik legfontosabb nemzetközi eseménye minden szempontból különleges. Az Olimpiai Játékok Tokyo 2020 világversenyt tavaly rendezték volna, de a világjárvány miatt el kellett halasztani, amire még nem volt példa.

A Takarékbank egy egyedi bankkártya kibocsátásával tiszteleg az esemény előtt. A Visa Olimpiai Játékok Tokyo 2020 témájú bankkártya már a nevében is különleges, hiszen a versenyt 2021-ben rendezik, de a szervezők mégis megtartották a tavalyi évszámot. A betéti kártyát májustól új bankszámlához lehet igényelni, valamint meglévő kártya cseréjét is kérhetik az ügyfelek az ország legnagyobb bankfiókhálózatában, valamint online, a Takarék VideoBankban, illetve a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.

A hitelintézet támogatja a női kardcsapatot, amely korábban még sohasem szerepelt olimpián. A csapattal kötött stratégiai megállapodás értelmében a bank felszerelést és pénzt ad a sikeres szerepléshez. A válogatott tagjai, Battai Sugár Katinka, Katona Renáta, Márton Anna és Pusztai Liza felkészülését fejenként ötszázezer forinttal segíti a Takarékbank.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

takarékbank

bankkártya

támogatás

szponzoráció

olimpia

tokió

női kardvívók

csapat

sportolók

verseny

rendezvény

kardvívás