Nem semmi tisztelgés az olimpiának: így támogatja ez a bank női kardvívóinkat

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi tisztelgés az olimpiának: így támogatja ez a bank női kardvívóinkat

Az idei év egyik legfontosabb nemzetközi eseménye a Tokiói Olimpia, az Olimpiai Játékok Tokyo 2020 világversenyt ugyanis tavaly rendezték volna, de a világjárvány miatt el kellett halasztani, amire még nem volt példa. Ebből az alkalomból, és a női kardvívó csapat támogatójaként bocsátja ki a Takarékbank a japán tematikájú Visa bankkártyáját.

Különleges, Visa Olimpiai Játékok Tokyo 2020 témájú bankkártyát bocsát ki a Takarékbank. A Visa az Olimpiai Játékok nemzetközi partnere. A Magyarországon egyedülálló kártyán a helyszínhez, Japánhoz kapcsolódó témák jelennek meg. A vésett és dombornyomott betéti kártyákat lakossági és vállalati ügyfelek is igényelhetik. A Takarékbank a magyar sportolók elkötelezett támogatójaként szponzorációs szerződést kötött a játékokra kvótát szerző női kardcsapattal, hogy segítse a felkészülésüket.

Az idei év egyik legfontosabb nemzetközi eseménye minden szempontból különleges. Az Olimpiai Játékok Tokyo 2020 világversenyt tavaly rendezték volna, de a világjárvány miatt el kellett halasztani, amire még nem volt példa.

A Takarékbank egy egyedi bankkártya kibocsátásával tiszteleg az esemény előtt. A Visa Olimpiai Játékok Tokyo 2020 témájú bankkártya már a nevében is különleges, hiszen a versenyt 2021-ben rendezik, de a szervezők mégis megtartották a tavalyi évszámot. A betéti kártyát májustól új bankszámlához lehet igényelni, valamint meglévő kártya cseréjét is kérhetik az ügyfelek az ország legnagyobb bankfiókhálózatában, valamint online, a Takarék VideoBankban, illetve a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.

A hitelintézet támogatja a női kardcsapatot, amely korábban még sohasem szerepelt olimpián. A csapattal kötött stratégiai megállapodás értelmében a bank felszerelést és pénzt ad a sikeres szerepléshez. A válogatott tagjai, Battai Sugár Katinka, Katona Renáta, Márton Anna és Pusztai Liza felkészülését fejenként ötszázezer forinttal segíti a Takarékbank.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

takarékbank

bankkártya

támogatás

szponzoráció

olimpia

tokió

női kardvívók

csapat

sportolók

verseny

rendezvény

kardvívás