Fiatal agrárosok figyelem: milliókat nyerhettek ezen az ösztöndíjpályázaton

MTI   
  Megosztom
Fiatal agrárosok figyelem: milliókat nyerhettek ezen az ösztöndíjpályázaton

Az idén is meghirdette "A fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázatot" a K&H Bank Zrt. - közölte a pénzintézet kedden. Mutatjuk, ki milyen feltételekkel pályázhat!

A támogatás a fiatal szakemberek tanulmányát, kutatását segíti, hogy hozzájárulhassanak a mezőgazdaság fenntartható fejlődéséhez. Az ösztöndíjra PhD, mester-, valamint alapképzésen tanuló hallgatók jelentkezhetnek szeptember 30-ig - írták.

A közlemény a mezőgazdaság szempontjából meghatározónak nevezte a legújabb technológiák alkalmazását, hiszen azok rugalmas és környezetkímélő termelést tesznek lehetővé. Becslések szerint a digitális megoldások már a közeli jövőben legalább 60 százalékkal javíthatják a termelés hatékonyságát - indokolták a korszerűsítést.

A K&H 2015 óta hirdeti meg a támogatást, és eddig összesen 6,8 millió forinttal segítette az agrár-felsőoktatásban tanuló nyertesek kutatómunkáját - olvasható a kiírást tartalmazó honlapon. Jelezték, hogy az idei pályázat a körforgásos gazdaságra összpontosít, tehát egyebek között a természeti erőforrások felelős felhasználásához, a pazarlás csökkentéséhez, hulladékok újrahasznosításához várnak újító ötleteket.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kertészet

agrár-vállalkozás

pályázat

kutatás